Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
michael kors oslo

Blodrøde tall for Michael Kors i Norge

Gikk 1,7 millioner kroner i underskudd.

Tidligere denne uken meldte Dagens Næringsliv at luksusbutikken Michael Kors i Norge går med stort underskudd i regnskapsåret 2018. I januar i år varslet Michael Kors-butikken i Stavanger flytteplaner, men i februar kunne Byas melde at butikken ikke ville åpne igjen. Michael Kors har med det bare én butikk igjen i Norge. Denne ligger midt i Karl Johans gate i Oslo sentrum.

Motehuset er under paraplyen til luksusselskapet Michael Kors Holdnings Limited, som tidligere i høst kjøpte det italienske luksusmerket Versace. I 2017 ble selskapet også eiere av Jimmy Choo som nylig åpnet butikk i Oslo.

michael kors oslo

Foto via Instagram @MichaelKorsOslo

Dagens Næringsliv skriver at selskapet har lavere omsetning og et langt svakere resultat før skatt enn året før. Omsetningen havnet på i underkant av 61 millioner kroner i 2018, mot 61,6 millioner i 2017. Resultatet før skatt endte på minus 1,7 millioner, mot 1,6 millioner i pluss året før.

Melk & Honning har vært i kontakt med Blender Agency som har agenturet på Michael Kors i Norge. De forteller at det er merket selv som er ansvarlig for butikken, og ønsker derfor ikke å uttale seg om tallene.

Hovedbilde: Michael Kors-butikken i Oslo via Visit Norway. 

Les også: Bergensk luksusbutikk er konkurs

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer