Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Vil gå i Cara Delevingnes fotspor

bella-hadid

Foto via Instagram

Hvis du ikke allerede visste det, så er Hadid-søsknene på vei til å ta over verden. Vel, i hvert fall modellverdenen. Både Gigi, Bella og lillebror Anwar satser stort på modellyrket og pryder annenhver kampanje for tiden.

Denne uken dukket Bella opp på filmfestivalen i Cannes. Men hva har Bella å gjøre på en filmfestival, mon tro? Det ble fort spekulasjoner om 19-åringen er på vei til å ta steget inn til skuespilleryrket, og legge modellkarrieren til siden – slik som kollega Cara Delevingne.

Screen Shot 2016-05-16 at 17.03.42

Foto via Instagram

Dette ble avverget etter at Elle US tok en prat med den unge modellen, og det ble klarhet i at Bella kun var tilstede på festivalen på grunn av moteårsaker, det vil si vise seg fram i flotte kjoler. Men det var ikke helt på feil spor, da hun innrømmer at hun kan se seg selv som skuespiller.

– Jeg vil veldig gjerne prøve meg på skupespill, etterhvert. Men jeg vil ikke gjøre det halvveis. Når jeg jobber for noe, er jeg veldig fokusert, og jeg putter ned mye hardt arbeid. Jeg vil gi 100% til modellyrket så lenge som mulig, og når jeg føler det er på tide å gå videre, vil jeg veldig gjerne prøve meg som skuespiller. Og jeg tror jeg vil like å være skuespillerinne – eller i det minste vil jeg finne ut om jeg i det hele tatt duger, sier Bella til Elle US.

Les også: Eks-moteikon Paris Hilton mimrer i klesskapet sitt – Se nytt klipp fra Vogue

Les også
Slik var Italia-bryllupet til Kourtney Kardashian og Travis Barker

Siste saker

Mest lest nå
Les mer