Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bella Hadid sin fans boikotter Dior etter Palestina-protest
Er det noe mer enn bare rykter? (Instagram/bellahadid)

Bella Hadid sine fans truer med å boikotte Dior på grunnlag av rykter

Men de har allerede gått viralt.

«Skam deg», var beskjeden Bella Hadid fikk fra Israel etter at hun deltok i en demonstrasjon for Palestina i New York tidligere denne uka.

Den halvt palestinske modellen livestreamet deler av protest-toget på sin Instagram-profil, og både hun og søsteren Gigi har flere ganger tidligere delt informative og personlige innlegg om Palestina.

Nå går ryktene om at Dior dropper Bella Hadid grunnet dette.

Og selv om det enda bare er et rykte, som riktignok er gått viralt i rekordfart på både TikTok og Twitter, er folk godt i gang med boikott.

Det er imidlertid ingen bevis for at det franske luksusmotehuset har gjort noe som indikerer at de har kuttet båndene til toppmodellen.

Ryktene begynte å surre på TikTok onsdag før de også etterhvert ble trending på Twitter.

En Twitter-melding som hevder at 24-åringen fikk munnkurv av merket er allerede retweetet over 40 000 ganger.

Flere skal også ha delt en video tatt ut av kontekst av at en plakat med Bella Hadid blir tatt ned i en Michael Kors-butikk som et slags «bevis» på at også disse kutter alle bånd til toppmodellen.

Også Diet Prada har omtalt Bella Hadid-ryktene.

De skriver på sin Instagram-profil at de har forsøkt å få en kommentar fra Dior, foreløpig uten hell. Men at man mest sannsynlig kan fortsette å kjøpe Dior-produkter ettersom ryktene etter all sannsynlighet bare er rykter.

Les også: Familien raser over denne nye moteserien

Siste saker

Mest lest nå
Les mer