bebe rexha

Bebe Rexha raser mot designere: – Dere vil ikke kle meg opp fordi jeg er for stor?

Den Grammy-nominerte artisten går hardt ut i Insta-video.

Den amerikanske artisten og låtskriveren Bebe Rexha er for første gang Grammy-nominert – og det hele to ganger. Men dialogen med designere som skulle kle opp superstjernen for prisutdelingen ble et skår i gleden.

Mandag delte Rexha en video på sin Instagram-konto der hun forteller at flere designere har takket nei til å kle henne opp fordi de mener hun er for stor.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Rexha er en amerikansk størrelse 6-8, noe som tilsvarer en europeisk størrelse 38.

Det er ikke kjent hvilke designere artisten sikter til spesifikt, men i videoen snakker hun til de direkte:

«Dere sier at kvinner som er en størrelse 8 og oppover ikke er vakre og ikke kan bære kjolene deres. Så til alle dere som sier jeg er tykk og at jeg ikke kan ha på kjolene deres: Fuck dere, jeg vil ikke ha på de jævla kjolene deres uansett».

I caption til videoen på Instagram skriver hun: «Om du ikke liker stilen eller musikken min, så er det en ting. Men ikke si at du ikke kan kle noen som ikke er i en klassisk runway-størrelse. Gjør kvinner sterkere og få dem til å elske kroppen sin, fremfor å få jenter og kvinner til å føle seg dårligere på grunn av størrelsen deres. Vi er vakre uansett størrelse! Liten eller stor. Jeg og min størrelse 8-rumpe skal fortsatt dra på Grammy-utdelingen».

Se videoen Bebe Rexha delte med sine 7,3 millioner Instagram-følgere her:

Hovedbilde: Bebe Rexha

Les også: Vogue bommet stygt: Trodde muslimsk journalist og aktivist var skuespiller

Artikkelen fortsetter under annonsen