oribe canales

Beauty-guru og kjendishårstylist er død

Oribe Canales ble 62 år gammel. 

Cubansk-fødte Oribe Canales var kjent som en av motebransjens store hårstylister. Mandag kveld kom nyheten om hans død. Canales ble 62 år gammel. Det er fortsatt ikke klart hva som var årsaken til hans død.

Canales var kjent både for sin linje med hårprodukter Oribe Hair Care og for sitt arbeid med navn som Jennifer Lopez, Rihanna, Lady Gaga, Cher, Naomi Campbell og Meghan Markle. Han var også en selvskreven gjest backstage på moteukene der han tidligere designet looks for blant andre det franske luksusmotehuset Chanel. Det skriver motenettstedet WWD. Canales reiste også regelmessig til Milano for å jobbe med visningene til avdøde Gianni Versace. Han står også bak bedhead-looken for Marc Jacobs ikoniske grunge-kolleksjon for Perry Ellis i 1992 som siden fikk sjefsdesigneren sparket fra sin stilling. Det skriver Page Six

Flere stjerner har tatt til Instagram og andre sosiale medier for å uttrykke sin støtte og kondolanse. «Jeg er knust over tapet av denne mannen. Den kjekkeste. Den morsomste. Den eneste ene, Oribe», skriver supermodell Christy Turlington i et innlegg på sin Insta-konto. Også Naomi Campbell mintes Canales mandag. Det samme gjorde både Miley Cyrus, Emily Ratajkowski, Karen Elson og Cindy Crawford.

Les også: Adidas vil etterforske anklagene mot Gosha Rubchinskiy