Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Avslører denne virale TikTok-videoen Zara sin hemmelige størrelsesguide?
Foto: Edward Berthelot/Getty Images

Avslører denne virale TikTok-videoen Zara sin hemmelige størrelsesguide?

Har du fått med deg dette?

Det er ikke alltid like lett å vite hvilken størrelse man egentlig har i klær. For selv om du trodde du visste akkurat hvilken størrelse som passer deg best, skal det ikke mer til enn å gå innom et par ulike butikker før det ikke nødvendigvis stemmer likevel.

Nå har nok en hjelpsom TikTok kommet på banen – i hvert fall om du handler hos Zara.

Ifølge en viral TikTok har nemlig den spanske fast fashion-giganten en hemmelig størrelsesguide.

Det britiske nettstedet Stylist omtaler den virale videoen som ble postet av TikTok-kontoen Wearherstyle. Ifølge videoen skal du trolig kunne se på merkelappen på innsiden av klærne hos Zara om plagget er liten, normal eller stor i størrelsen.

Du har kanskje lagt merke til figurene på merkelappene, uten å helt skjønne hva de betyr? Vel, ifølge den virale videoen betyr en firkant angivelig at plagget er normal i størrelsen. En trekant betyr at plagget er liten i størrelsen, og en sirkel indikerer at plagget er stor i størrelsen.

For øyeblikket har videoen blitt sett 1,8 millioner ganger, og har i overkant av 75 000 likes.

@wearherstyle Mind blowing 🔥 #zarasizing #zarasizeguide #zaratags #zarahack #zarahacks #wearherstyle #zarashoppinghack #shopwithme #zaraaddiction #zaraaddicts ♬ original sound – Peach Girl

Det er riktignok uenigheter rundt betydningen av figurene.

Det er selvfølgelig en mulighet for at figurene betyr noe helt annet. I kommentarfeltet under TikTok-videoen er det flere som hevder at de ikke har noe med størrelsen å gjøre, men det er flere teorier som går igjen.

«Jeg spurte faktisk noen som jobber på Zara og hun lo 😅 De er for de ansatte og hjelper dem med å plassere plaggene på riktig sted i butikken» skriver en.

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen

«Ikke sant!!! Jeg jobbet på Zara i seks år», skriver en annen helt enkelt.

«Ikke sant i det hele tatt. Jeg har spurt i et par av butikkene deres og figurene har med de ulike kolleksjonene å gjøre», skriver en tredje.

Les også: Passbilde-sminke tar av på TikTok: – Slitne reisende vil ikke være til å kjenne igjen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer