Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Januarsalg på nett
Foto fra filmen «Clueless»

Årets januarsalg på nett

Koronavennlig shopping.

Januar er for mange synonymt med salg. Det betyr selvsagt ikke at man skal shoppe bare for å shoppe, men det er en gyllen mulighet til å sikre seg tidløse plagg i god kvalitet som kan vare livet ut.

Årets januarsalg blir noe annerledes enn tidligere, på grunn av koronapandemien og smittevern.

Her er oversikt over noen av de beste januarsalgene på nett akkurat nå.

Les også: Dette kan du shoppe og droppe på januarsalget

Hos Acne Studios kan du gjøre kupp til både ham og henne på alt fra it-bluser med tie-dye og powersuits til workwear-jakker og skjorter med gøyale print. Totême slår av 30 prosent på en mengde varer, både de klassiske og tidløse plaggene, men også de med mer edgy og skulpturelle design (men ta høyde for at du må betale både moms og toll dersom du bestiller fra utlandet – det kan fort spise opp rabatten).

Moniker på Oslos nye luksuskjøpesenter Valkyrien har opptil 60 prosent rabatt på en mengde varer fra merker som The Attico, Les Coyotes des Paris, Faithfull the Brand, Rotate og Zimmerman. Norske ByTimo byr på alt fra bohemske bluser, kordfløyelsskjørt og matchende jakker – til de romantiske kjolene de er så kjent for.

Cathrine Hammel har opptil 50 prosent på en rekke høst- og vintervarer, som blant annet nydelige tyllskjørt og boblejakker, mens FWSS har rabatterte priser på en mengde deilig strikk og tie-dye. Holzweiler har også salg på blant annet digg strikk og kule boblejakker, mens hos Ganni kan man sikre seg søte omslagskjoler og sesongens it-krage.

Svean har salg på merker som norske ESP, Acne, Parajumpers, Rodebjer og Nué Notes, for å nevne noen. Mens hos Yme kan man sikre seg godbiter fra blant andre Nike, Adidas, North Face, Saint Laurent og Patagonia.

Hos F5 kan du oppgradere garderoben med tidløst design fra merker som ESP, Avenue, Holzweiler, Cathrine Hammel og Iben til henne, og design fra Avenue og butikkens eget merke til ham. Luck Oslo har satt ned prisen på drømmekjolen fra norske Edda Gimnes, tilbehør fra Jacquemus og ringer fra Tom Wood – for å nevne noe.

Også Tom Wood har januarsalg på både ringer, strikk og råfin denim, mens Frognerbutikken Den Dama har 30 prosent på merker som Rodebjer, Self-Portrait og See by Chloé. Høyer slår på stortromma med opptil 60 prosent på en rekke merker som J. Lindeberg, it-genseren fra Ball, Anine Bing, Gestuz og Isabel Marant. Og hos Ferner Jacobsen kan du sikre deg poshe godbiter til både ham og henne fra blant andre Colmar, Calvin Klein, Vince, Camilla Pihl.

Fast fashion-kjedene har selvfølgelig også januarsalg i år.

H&M har opptil 60 prosent rabatt, og Zara gir også muligheten for gode kupp. Mango har opptil 50 prosent rabatt på sine salgsvarer, mens & Other Stories har salg på både klær og tilbehør som smykker og sko. Cos har opptil 50 prosent rabatt til både ham og henne, mens Arket har salg på alt fra sesongens it-jakke med quilt til myk strikk og fine skoletter.

Av moteplattformene tilbyr Wakakuu opptil 50 prosent på en rekke kjente merkevarer, og Miinto opptil 70 prosent på merker som Balenciaga, Marc Jacobs, Prada, Gestuz og Samsøe Samsøe. Motefavoritten Zalando har også opptil 70 prosent avslag, mens hos Boozt kan man gjøre kupp på alt fra Totême og Tiger of Sweden til Filippa K og Vagabond.

Les også: Blir dette årets store trend?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer