Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Årets fineste påskeegg

Årets fineste påskeegg

11 varianter for en god påske.

Litt som julestrømpe er påskeegg for mange en tradisjon. Hva man foretrekker at finnes i egget er noe individuelt, for mens noen sverger til klassikeren Kvikk-lunsj og klementin er andre noe mer sofistikerte.

Her er årets fineste påskeegg:


Konseptparfymeriet Heaven Scent i Oslo har som alle andre måttet stenge dørene grunnet koronarestriksjonene, men har funnet kreative løsninger.

Nå har de satt sammen et påskeegg med produkter til skjønnhetsentusiasten. Egget kommer i to versjoner – en tiltenkt dame og en tiltenkt herre. Du kan også komponere ditt helt eget egg.

Kaffebrenneriet superpopulære og superfine påskeegg er håndlagde sjokoladeegg av melkesjokolade laget på bakeriet på Bislett i Oslo. Pluss for naturlige farger av frukt, bær, blomster og grønnsaker. Bonus: Hvert egg er fylt med enda mer sjokolade. Kommer i pakke med seks egg.

Påskeegg i sjokolade fylt med karamelltrøfler fra kr 98 hos Pascal

Mesterkonditor Pascal Dupuy vet å lage påskegodt. Denne påsken kan du velge mellom spesielt pyntede påskekaker, supersøte melkesjokoladebamser, påskehøner, påskekonfekt og dette påskeegget håndlaget i sjokolade og fylt med med karamelltrøfler med havsalt.

Kakaoegg fylt med konfektbiter kr 295 hos Sebastien Bruno

Stort sjokoladeegg fylt med en assortert påskegodt. Kommer med en treklubbe til å knuse egget. Kr 485 fra Sverre Sætre

Knasende, sølvmarmorerte egg bestående av myk lakris og dulcesjokolade som gir en utsøkt og intens smak. Lakrids by Bülow påskeegg Crispy Caramel og Twisted Banana kr 300 per stk hos Gutta på Haugen.

Påskeegg 1 stk kr 220, 2 stk kr 429 og bonbonnier kr 539

Hvert år kommer Royal Copenhagen med en ny serie påskeegg. De er like fine hengende på en gren i en vase som pynt i vinduet, og kommer med snor til oppheng. Levers i en superfin gaveeske. Snøklokke, peonvalmue og krysantemum er inspirasjonen bak årets kolleksjon av egg og en bonbonniere til påskegodtet.

Årets påskeegg fra Babor kr 495 hos Beth’s Beauty

Babor lager julekalenderen alle vil ha, og som gjerne er utsolgt allerede i november. Men visste du at de også lager egne påskekalendere? Årets påskeegg inneholder 14 næringsrike serum-ampuller som skal styrke, beskytte og booste huden. Verdi kr 1250.

Påskeegg fra Rituals fylt med bestselgere kr 355 per stk her

Les også: 7 serier og filmer du kan streame i påsken

Siste saker

Mest lest nå
Les mer