Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: annijor.no

Anniken Jørgensen lanserer sitt eget skjønnhetsmerke

– Jeg er blitt ekstremt skeptisk til hva jeg putter på huden min.

Influencer og blogger Anniken Jørgensen, for mange best kjent som Annijor som er navnet på bloggen hun har hatt siden 2011, har allerede sitt eget klesmerke Knust Porselen. Nå lanserer hun også sitt eget skjønnhetsmerke.

– Jeg har alltid vært veldig opptatt av hudpleie og hvordan jeg kan være mest mulig naturlig, men likevel føle meg fresh, forteller hun til Melk & Honning.

Anniken Jørgensen: – Jeg skaper ting for andre

– Mange produkter i dag dekker til, istedenfor å fremheve, og det å få et naturlig utrykk med sminke er veldig vanskelig. Det ville jeg gjøre noe med, sier hun.

Det skulle ta to år før merket, som har fått navnet Natalie, ble en realitet. Men mandag kunne 23-åringen slippe nyheten på Instagram til sine 267.000 følgere.

– Det er kult, men jeg føler meg som regel veldig tom etterpå. Jeg skaper ting for andre og når jeg har levert kunsten så tenker jeg på hva jeg kan gjøre neste gang. Slik holder jeg på, hele tiden.

Se dette innlegget på Instagram

reklame – What I’ve done with this brand from day one feels so pure. I always try to reinvent myself but at the same time I always come back to what feels right for me which is natural beauty. Natalie is a beauty brand that captures what is the essence of beauty, showing up for yourself and enhancing your natural features. Working with what you have instead of covering up. Natalie will launch in mid September and you’ll meet dewy, bloomy and rainy. my three new best friends that you can get help from in so many ways. a highlighter and a blush that you can use on your lips, cheeks, eyelids or wherever it suits you. and of course the most aaaamazing cream named rainy, with 97% natural ingredients. OMG I hope you love it!!!! 🥺🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🕊🦉🌙🦔🪐🪐🪐 @nataliebyanniken @nataliebyanniken @nataliebyanniken

Et innlegg delt av A N N I J O R (@annijor)

– Det har vært mye jobb

Navnet på merket kommer fra hennes eget alter ego.

– Jeg skulle egentlig hete Natalie. Og av en eller annen grunn har det blitt et lite alter ego med årene. Jeg kan skylde på Natalie når jeg har gjort noe jeg ikke ville gjort. Natalie er kul, ærlig, naturlig og fransk. Hun er den delen av meg jeg skulle ønske jeg kunne utfylt mer.

Anniken Jørgensen lanserer skjønnhetsmerket Natalie
Anniken Jørgensen slipper sitt eget skjønnhetsmerke. Foto: Håkon Jørgensen

– Hvor involvert har du selv vært i merket?

– Jeg har vært der 100 prosent hele veien, og det har vært mye jobb. Med et dyktig team i ryggen har vi klart å få til noe helt fantastisk. Jeg har vel alltid vært en person som ikke bare setter navnet mitt på noe. Jeg må vite hva det er, hvor det kommer fra og hva det gjør med meg. 

– Det endret meg

Naturlig skjønnhet er selve utgangspunktet for Natalie, som Anniken selv beskriver som «naturlig, effortless og nydelig», og er noe hun «alltid kommer tilbake til».

– Da jeg var yngre brukte jeg mye sminke, og tok en del av alt jeg fikk gratis vil jeg si. Jeg gråt da jeg ble 18 år fordi jeg hadde gledet meg sånn, men i det jeg så meg i speilet så jeg bare et eller annet skall av noe jeg ikke var. Det endret meg, på mange måter. Jeg er blitt ekstremt skeptisk til hva jeg putter på huden min. Natalie skal alltid forbli det det var ment til å være.

Merket lanseres i september, i første omgang med kun tre produkter, en highlighter gloss, en tint som kan brukes som øyenskygge, leppepomade og blush og en ansiktskrem. Etterhvert kommer nye lanseringer.

– Åh, det er mye jeg har lyst til å lage, men ting tar tid. En solfaktor er nok absolutt noe jeg vil lansere asap, samt en brow gel. Jeg er på saken!

Produktene er utviklet i Frankrike og Italia, med opptil 97 prosent naturlige ingredienser, forteller Jørgensen.

– Naturen gir oss det vi trenger, det har den alltid gjort. Så hvorfor vi skal putte inn alt mulig annet tull for å gjøre ting mer effektivt og billig er bare trist.

Les også: Camilla Pihl: – Jeg har brukt mine egne produkter i smug

Siste saker

Mest lest nå
Les mer