Foto: Getty Images

Anna Wintour leder masterclass om hvordan å lykkes i motebransjen

Deler sine erfaringer som redaktør og leder.

Neida, du trenger ikke ta opp studielån for å lære mer om mote. Flere internasjonale nettsider og moteskoler tilbyr egne motekurs på nett som gir deg kunnskap innen alt fra foto og journalistikk til design og ledelse. Blant disse er prestisjeskolen Central Saint Martind, men også bransjenettstedet Business of Fashion og Masterclass.

Nå vil motemogul og Vogue-redaktør Anna Wintour dele sin kunnskap med Masterclass-studenter. Denne uken annonserte nemlig plattformen at de vil tilby et eget kurs i kreativitet og ledelse med Wintour.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Dette er et kurs for de som ønsker å forstå min lederstil og erfaringene som har hjulpet meg til å bli en effektiv leder. Jeg har aldri tidligere hatt muligheten til å dele alle erfaringene jeg har gjort meg som redaktør og kreativ leder på ett sted, sier Wintour i teaseren for kurset.

Kurset går over 12 forelesninger der den tidligere Vogue-redaktøren deler sine tips for designere, gründere og andre som vil bli effektive og inspirerende ledere og mentorer.

I teaseren til kurset er en smakebit på hva Wintour vil forelese i. Her forteller hun blant annet hvorfor hun valgte å ha Kim Kardashian og Kanye West på coveret av Vogue i april 2014. Hun understreker også viktigheten av å omgi seg med mennesker «som pusher deg og ikke holder deg tilbake».

Les også: Slik minnes motebransjen Peter Lindbergh