Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Anerkjent makeupartist gir deg glitrende lipkit

(TUMBLR)

(TUMBLR)Kardashian/Jenner-klanen er kanskje ikke først ute med alt her i verden, men det populære navnet gjør det likevel lett å bane seg forbi andre merkevarer. Har du derimot blitt kalt verdens mest innflytelsesrike makeupartist av Vogue med flere, er sjansene dog større for at du blir hørt.

For Pat McGrath er dette heldigvis et tilfelle, da briten foruten å sjefe over blant annet Max Factor og Covergirl, kan skryte av å ha samarbeidet med navn som Steven Meisel, Helmut Newton, Peter Lindbergh, Prada, Dolce & Gabbana og Comme des Garçons.

Les også: Jenner utvider Kylie Cosmetics med nytt produkt

De som syns Kylies lipkits er for tamme kan nå glede seg. For 30. august lanserer briten, som nylig svingte kostene sine over Rihanna, «Lust 004» – som gir deg muligheten til å gå en glitrende høst i møte. I nettbutikken kan en velge fritt mellom å bare skaffe seg en leppestift eller slå til med en pakke fylt med både leppestifter og glitter i flere farger. Som Pat selv skriver på nettsiden, den eneste regelen er å bruke dette uten forsiktighet. Sephora vil også ha produktene, men dato er enda ikke annonsert.

– Jeg ville kreere det ultimate editorial-settet som tar deg fra ingenting og hele veien til det mest ekstreme, med en tredimensjonal og juvel-fylt munn, sier McGrath til Vogue.

everything-composite

EVERYTHING-BAG

Les også: Sendte modeller nedover catwalken med falske kviser

Les også
Bella Hadid er kåret til den mest stilfulle personen på planeten

Siste saker

Mest lest nå
Les mer