Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

A$AP Rocky med enda et designsamarbeid

asap-rocky-jw-anderson-collab

Selv om hip hop-artisten A$AP Rocky sier han ikke er veldig interessert i klesdesign, har han allerede rukket å samarbeide med både Guess og adidas origianals –  og nå står enda et designsamarbeid for tur.

Denne gangen har Rocky teamet opp med J.W Anderson, som han personlig er stor fan av – noe han har vist både i musikkvideoer og på magasinforsider.

– Det vi gjør er veldig forskjellige. Men det er det som er grunnleggende fantastiske med mote: Du kan møtes i midten. Alle elsker mote, forteller Anderson til New York Times om designsamarbeidet.

Rocky har gjort sin vri på blant annet J.W. Anderson sine tracksuits, luer og «teddy coats». Rocky hadde visst ganske frie tøyer da det kom til kolleksjonen, melder Complex. Han har blant annet laget en egen logo for samarbeidet som inneholder bokstavene «JWA AWGA». Rapperen ville dog ikke forklare hva bokstavene stod for, men logoen representerer er gruppe kreative sjeler. 

– Den første regelen til AWGE er å ikke stille spørsmål om AWGE. Den andre regelen til AWGE er at hvis du er en del av AWGE, så kan du ikke snakke om AWGE. Den tredje regelen referer tilbake til nummer en, hvis du har noen spørsmål, forklarer Rocky.

 

rocky-1 rocky-2 jw-anderson-asap-rocky-logo

Les også: Streetwear-designeren beste tips til å slå igjennom i motebransjen

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer