Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @lovestoriesintimates

8 produkter og tilbehør som lar deg beholde litt av feriefølelsen i hverdagen

Er du ikke helt klar for hverdag?

Mange kan nok føle på at det er litt vemodig å vinke farvel til sommerferie og si hei til jobb, rutiner og hverdag igjen. Ferie innebærer jo gjerne mer tid til egenpleie og kos, men man trenger faktisk ikke å gi slipp på det selv om man er tilbake på jobb.

Vi har samlet et knippe produkter og annet tilbehør som gir deg feriefølelse selv i en hektisk jobbhverdag.

Hotelltøfler fra Love Stories, kr 199 via Den Dama

Å ta med seg hotelltøfler hjem når man har vært på ferie er nesten obligatorisk. Men om du ikke har bodd på hotell i sommer, eller rett og slett glemte å ta med tøflene hjem, kan du faktisk kjøpe hotelltøfler. Hos Den Dama finner du disse tøflene fra Love Stories som gir deg skikkelig hotellfølelse hjemme.

Duftlys, kr 595 fra Ikou

Det er lite som setter stemningen som et deilig duftlys, og det er perfekt om du skal ha en skikkelig selvpleie-kveld. Hos Ikou finner du økologiske og naturlige duftlys i en rekke ulike dufter, som for eksempel Zen. Denne duften er en blanding av grønn te og kirsebærblomst kombinert med patsjuli og sitron.

Hva med å starte dagen med beroligende eye patches under øynene?

Eye patches er en aldri så liten lifesaver om du våkner med poser under øynene. Påfør disse etter du har gjort hudpleierutinen din og la de sitte på mens du nyter morgenkaffen.

Infrarød sauna-teppe, kr 6799 fra Heat by Sophia Lie

Du trenger faktisk ikke å forlate huset for å ta infrarød sauna – noe du helt sikkert har fått med deg for lenge siden i sosiale medier. Den norske modellen Sophia Lie startet Heat i 2018, som har infrarød sauna-studioer i Stockholm og Palma, og selger blant annet infrarød sauna-teppe som du kan klikke rett hjem.

8 produkter og tilbehør som lar deg beholde litt av feriefølelsen
Bronzing cream, kr 515 fra Chanel

Få en solkysset ferielook med denne krembronzeren fra Chanel.

Været er ikke akkurat noe å skryte av om dagen, og brunfargen man har opparbeidet seg gjennom sommeren forsvinner dermed fort. Men du kan likevel skape en solkysset look hjemme på badet med denne bronzeren i kremform fra Chanel.

8 produkter og tilbehør som lar deg beholde litt av feriefølelsen i hverdagen
Håndsydd jakke, kr 3500 fra Alabaster Studio

En søt og sommerlig jakke er også med på å forlenge feriefølelsen. Denne håndsydde jakken med et nydelig mønster fås kjøpt hos Alabaster Studio.

En enkel måte å få inn litt self care i hverdagen er å bruke en tørrbørste før du hopper i dusjen. En tørrbørste hjelper ved å stimulere blodsirkulasjonen og drenere lymfesystemet, og brukes på tørr hud før man dusjer.

Denne tørrbørsten fra Dr. Barbara Sturm kommer i to varianter – en myk og en medium.

8 produkter og tilbehør som lar deg beholde litt av feriefølelsen
Duftpinner med lukt av mimosa, kr 649 fra Rituals

Få hjemmet ditt til å lukte ferie med disse duftpinnene fra Rituals, i duften Mimosa.

Les også: M&H toppliste: Treningstøy vi ønsker oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer