Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
8 komfortable og fine antrekk til flyturen
Foto: Instagran/ @hoskelsa

8 komfortable og fine reiseantrekk

Antrekkene som passer perfekt når du skal fly.

Denne sommeren er det nok ekstra mange som skal reise utenlands. For endelig kan vi tilbringe noen uker i varmere strøk igjen. Men ferie betyr ikke bare ro og avslapning – først må man jo tross alt gjennom noen timer på flyplassen og på flyet.

Er du av typen som er ute i god tid og dermed kan sette deg ned med en croissant, kaffe og et magasin mens du venter? Eller pleier du vanligvis akkurat å rekke flyet? Uansett, et komfortabelt reiseantrekk er alfa og omega. Og du kan likevel se fresh ut!

Vi har samlet noen komfortable og fine reiseantrekk som passer perfekt til flyturen.

Lysegrønn oversized skjorte, kr 1800 fra Camilla Pihl
Matchende lysegrønn bukse, kr 1800 fra Camilla Pihl

Dette settet fra Camilla Pihl, bestående av en lysegrønn oversized skjorte og en matchende bukse, må da være et perfekt reiseantrekk? Ikke bare ser det veldig komfortabelt ut, men det er også superfresht. Med et par sneakers eller flip flops til er du mer enn klar for flyreisen.

Kabelstrikket kjole, ca. kr 5792 fra Totême
Maxikjole, kr 799 fra H&M

En lang kjole passer også utmerket til flyturen.

Hva er vel mer behagelig enn en lang kjole som ikke sitter for tett på kroppen? En langermet strikkekjole fra det svenske merket Totême er derfor perfekt. Det kan jo tross alt bli litt kaldt på fly, så en kort kjole med stropper er nok ikke det beste valget. Også H&M har mange fine maxikjoler, som blant annet denne beige varianten.

Hva med å kombinere en lang kjole med disse lekre sandalene fra det danske merket Custommade?

Sandaler i denim med grønne blomster, ca. kr 3650 fra Custommade
Beige linbukser, kr 590 fra Arket

En enkel hvit skjorte er både komfortabelt og fint. Kombinert med baggy jeans eller en linbukse har du et perfekt reiseantrekk.

Les også
6 herretrender fra motemessen Pitti Uomo i Firenze

Eller hva med et sporty reiseantrekk?

Sporty plagg hører ikke bare til på treningssenteret, og har de siste årene blitt en stor trend. Et par yogatights og en deilig collegenser både ser kult ut og er superkomfortabelt. Ha på deg en t-skjorte eller singlet under genseren, slik at du enkelt kan skifte når du ankommer varmere strøk.

Sett prikken over i-en med et par hvite sneakers fra New Balance!

Sneakers fra New Balance, kr 879 via Zalando
Sort bluse, kr 399 fra Lindex

Denne sorte blusen fra Lindex kombinert med matchende bukser ser superstilig ut. Her funker både sneakers, sandaler og flip flops til – alt ettersom hva du foretrekker.

Flere matchende sett? Ja takk!

Den nyeste kolleksjonen til Pierre Robert består av miljøvennlige, tidløse og behagelige plagg. Blant annet dette nydelige settet i økologisk bomull.

Les også: 9 linbukser som passer til alle kjønn

Siste saker

Mest lest nå
Les mer