Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
6 nøkkelplagg du bør ha i vårgarderoben
(Foto: Instagram @ninasandbech)

6 nøkkelplagg du bør ha i vårgarderoben

Har du dette i vårgarderoben din?

Det er vår i luften og det er sakte, men sikkert tid for lettere plagg. Varme jakker, skjerf og boots byttes med glede ut med trenchcoat, solbriller og ballerinasko. Solen skinner, fuglene kvitrer og uteserveringen er tilbake – og vi vil kle oss deretter!

Det er likevel ikke alltid like enkelt å vite hva man skal ha på seg i overgangen mellom årstider. Men det er noen klassikere som funker år etter år.

Vi har samlet 6 plagg som kommer godt med denne våren.

Trenchcoat

Trenchcoaten er en evig klassiker, og er absolutt et plagg det er verdt å investere i på denne tiden av året. Enten du vil ha en enkel, beige trenchoat eller en mer fargerik og spennende variant er du garantert å finne en du liker.

Sleng en trenchcoat over en hvit t-skjorte, jeans og ta på deg et par ballerinasko – og voilà!

Foto: Instagram @solenelara / Beige trenchcoat fra COS / Trenchcoat i denim fra The Row via Net-a-porter
Lyseblå trenchcoat fra Burberry via Mytheresa
Trenchcoat med blomster fra Zara

Ballerinasko

Ballerinasko er uten tvil en klassiker hver vår. Det er lite som slår følelsen av å endelig kunne gå med lette og luftige sko igjen, og da er ballerinas en klar favoritt.

Det finnes uendelige valgmuligheter som du kan kombinere med dine favorittjeans – alt fra Chanel sine klassiske ballerinasko til fargerike og rimeligere varianter fra billigkjedene.

Foto: Instagram @vendelasvensson / Ballerinasko med prikker fra Custommade / Blå ballerinasko fra Mango
Ballerinasko fra Chanel

Lyse jeans

Du kan selvsagt bruke lyse jeans året rundt, men det er ikke til å legge skjul på at det er litt ekstra kledelig når våren har meldt sin ankomst.

Lyse jeans passer til det meste, og kommer i mange varianter. Om du ønsker litt ekstra vårfølelse kan du jo gå for et par med blomster på?

Foto: Instagram @clairerose
Lyse jeans med skeiv søm fra Totême via Moniker / Lyse jeans med sleng fra Levi’s via Zalando / Lyse jeans med blomster fra Bik Bok
Lyse jeans med split fra Zara

Fargerike blazere

Blazere er noe de fleste har i klesskapet sitt – og det med god grunn. En fin blazer er nemlig perfekt både til hverdags og til fest, alt ettersom hvordan du styler den. Om våren er det også ekstra fint med blazere i sterke farger.

Les også
Huawei lanserer sin mest avanserte smartklokke noensinne: GT 3 Pro

En av vårens trender er uten tvil blazer kombinert med en lekker bralette under, som vist i SS22-kolleksjonene til blant annet Lanvin og Michael Kors. Blazerne skal gjerne også være oversized.

Foto: Instagram @emilisindlev / Grønn blazer i tweed fra Mango / Blå blazer fra H&M / Lilla blazer fra Arket

Hvite sneakers

Det er ikke vår uten sneakers på beina. Sneakers funker også året rundt, men det er likevel lite som skriker vår som disse skoene.

Du kan ha på deg lyse sneakers til omtrent hva som helst, og variantene fra New Balance og Converse er favoritter hvert år. Det er også superfint å piffe opp antrekket med sneakers med fargerike detaljer.

Foto: Instagram @matildadjerf / Beige sneakers fra New Balance via Zalando / Hvite sneakers fra Converse via Boozt
Sneakers fra Veja via Dendama

Strikkekjole

Når det ikke har rukket å bli så veldig varmt enda, men du likevel har lyst til å ha på deg kjole, er strikkekjolen det perfekte alternativet. Strikkekjolen passer perfekt under en lang trenchcoat, kombinert med ballerinasko eller sneakers.

I år er også frynser i vinden som aldri før, og Rodarte og Proenza Schouler er blant de som viste flagrende frynser på catwalken under sine SS22-visninger. Så hva med å gå for en strikkekjole med frynser nederst?

Foto: Instagram @lovisabarkman / Grønn strikkejole fra Zara / Grå strikkekjole fra Envelope1976
Strikkekjole med frynser fra House of Dagmar

Les også: 13 vårjakker vi ønsker oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer