Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram @dior

5 kjønnsnøytrale trender fra catwalken til Dior

Dior teamet opp med Venice Beach-merke.

Dior tok over Venice Beach i California for visningen av deres Resort 2023-kolleksjon, med tittelen California Couture. Kolleksjonen består av oversized dresser og hoodies som kan passe inn på rød løper, og omfavner Sør-Californias unike tilnærming til stivpyntet, men avslappet stil.

Et utvalg plagg ble laget i samarbeid med ERL, et merke som først og fremst lager yttertøy – mest kjent for puffers og ski-inspirert utstyr.

Enten det var meningen eller ikke, så var det en rekke kjønnsnøytrale trender å spotte på catwalken til Dior, ifølge Hypebae.

Sjefdesigner Maria Grazia Chiuri er kjent for å vise frem aktivisme i sine kolleksjoner. Hennes første for motehuset i 2016 var inspirert av feminisme med den nå ikoniske t-skjorten med påskriften «We Should All Be Feminists». Så at hun også er en forkjemper for kjønnsnøytrale trender, er ikke umulig.

Her er fem kjønnsnøytrale trender fra catwalken til Dior.

Shiny strikkegensere

Glitrende strikkegensere og hettegensere med paljetter er ikke hverdagskost. Genserne kan nærmest sees på som en brobygger mellom looken man går for på dagen og den man går for på byen. Med disse trenger du ikke flere outfits. Helt om dagen, helt om natten, er det ikke det man sier?

Skatershorts

Dior x ERL viste frem shorts som en tilnærming til basketballshorts eller en avkortet bukse – en perfekt lengde som passer med både joggesko og hæler. Lange shorts eller jorts (jeansshorts) er spådd et comeback, og dette er vel et bekreftende tegn på det.

Rosa Parade

Fargen er friskere enn noen gang og fortsetter å erstatte fjorårets Bottega Green. Rosa bukser, gensere, sko og blazere. Dior think pink.

Vesker for alle

Store vesker, små vesker, skuldervesker og crossover vesker. Dior appellerer til både minimalister og maksimalister med sitt tilbehør, og de har vesker i alle størrelser. Overdimensjonerte vesker hadde ERL sitt karakteristiske uttrykk med «puff» og som et alternativ til arbeidsvesken.

SoCal dresser

SoCal, som i Souther California, dresser var å finne på catwalken. Diors dresser var i lyse farger og pasteller, med et litt løst snitt og en avslappet look. Comfy og kult til både jobb og fest.

Les også: Supermodellen åpner opp om traumatiserende motevisning

Les også
Interiørekspertenes beste tips til sommerlig borddekking

Siste saker

Mest lest nå
Les mer