Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Jobbe-vennlige kafeer i Oslo
Foto: Instagram/@dapper_bar

5 jobbe-vennlige kaféer i Oslo

Kaféer trumfer hjemmekontoret.

Det er skikkelig back to basic-stemning for de fleste av oss om dagen – og det betyr gjerne mer jobbing fra PC. Å jobbe hjemmefra er vi jo derimot ganske lei av, etter over et år inn og ut av lockdown. Derfor er det å ta med seg hjemmekontoret eller pensumlista ut på en kafé en skikkelig digg veksling!

Men er du som oss, er det viktig å jobbe i freshe, inspirerende miljøer – og ha tilgang på god kaffe og annet digg. Disse 5 Oslo-kaféene liker vi å jobbe fra.

Pust kaffebar, Majorstuen

Pust har store, lyse lokaler og gode forhold for å få unnagjort et par punkter på to do-lista. I pausene kan du people watche ut av vinduene mot gaten, og fylle på med noe digg fra disken. Kaffen er upåklagelig.

Stockfleths, Gamlebyen

Stockfleths-kaféene er innbydende med mørkt og lunt interiør. De har stort utvalg i både te og kaffe. Faktisk, har de gjerne et baristatrofé eller to – eller mange – å pynte veggen med!

Det er altså ingen vits i å bekymre seg for kaffen, så da gjenstår det bare å finne din favoritt blant kjedens utsalgssteder. Undertegnede har i alle fall drukket mang en kaffekopp i både Kvadraturen og på Schous plass. Den i Gamlebyen blir neste stopp.

Dapper, Grünerløkka

Dersom du gjerne henter inspirasjon fra omgivelsene du jobber i, er Dapper verdt å sjekke ut. Stedet, som ligger midt mellom Markveien og Thorvald Meyers gate på Grünerløkka, har både klesbutikk og kafé med lokale varer når det kommer til både mat og drikke. Utover kvelden kan du også bytte ut kaffekoppen med et glass vin!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Dapper Oslo (@dapperoslo)

Åpent bakeri, Alexander Kiellands plass

Åpent bakeri på Tranen byr på en ganske unik atmosfære. God takhøyde og store vinduer gir gode arbeidsforhold. Matmessig kan du handle digg fra både disk og meny. Og god kaffe, naturligvis!

Les også
Slik styler ekspertene linbukser denne sommeren

Åpent bakeri har flere filialer rundt omkring, men undertegnede har i alle fall lagt sin elsk på den på Kiellands plass.

Godt brød, Grünerløkka

Inne hos Godt brød på Grünerløkka frister det å både jobbe og spise. Det er god plass og en litt rustikk stemning – et perfekt bakteppe for en arbeidsøkt.

Flere av filialene deres egner seg godt til jobbing, studering eller møter. Og om du er glad i people watching; se om du klarer å snike til deg en hjørneplass på Godt brød Bisletthjørnet.

Les også: 6 spisesteder i Oslo verdt å sjekke ut

Siste saker

Mest lest nå
Les mer