Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

4 skjønnhetstriks fra evigunge Kristen Bell

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Mens noen begynner å ta avstand fra gitte normer innenfor den unge skjønnheten, fins det de som tydeligvis har funnet ungdomskilden.

Kristen Bell har et helt arsenal av filmer med hennes navn i rulleteksten, gjerne romantiske komedier med en eller annen kjekk motspiller. De fleste husker henne kanskje likevel best som Veronica Mars i serien fra 2007 med samme navn, men det ser ikke ut som Bell har blitt en dag eldre siden den gang.

Les også: Dianes beste skjønnhetstips før fylte 30

35-åringen som selv mener hun ikke er hjemmekoselig nok til å spille den nerdete jenta eller pen nok til å spille den vakre, har likvel sanket inn et par skjønnhetsrutiner hun forholder seg til. Til Elle forteller den The Boss-aktuelle skuespilleren hvordan hun etter barnas leggetid tar seg litt tid for seg selv.

– Min skjønnhetsrutine er som meditasjon på kvelden. Når jeg vasker fjeset og tar på litt fuktighetskrem, kjenner det ut som jeg elsker meg selv litt, sier hun til magasinet.

Her er 4 andre triks fra jordnære Bell:

Bell2 Vasker ikke fjeset på morgenen
I stedet for å hente fram masse renseprodukter etter en natts søvn, legger hun heller et varmt håndkle på ansiktet.

– Jeg liker å rense ansiktet, men jeg føler at oljene som produseres gjennom natten er viktige for å opprettholde fuktighetsbalansen utover dagen.

Hjemmelagd kroppsskrubb
Kokosnøttolje har blitt en storfavoritt i mange hjem og stemmen av Gossip Girl er ingen unntak. Bortsett fra at oljen fungerer fabelaktig som fuktighetskrem, blander hun den gjerne med brunt sukker og honning. Selv om hun visstnok går ut av dusjen luktende som en Mai Tai, står krukken alltid klar.

Mer volum
Nordmenn er kjent for sitt tynne, nordiske hår. Kristen Bell lider kanskje litt av samme problem, men har klart å finne seg en metode som tydeligvis funker.

– Før jeg legger meg pleier jeg å kamme hårskillet over på motsatt side, sånn at jeg kan flippe det over neste morgen.

Husk solkrem
Vi hører det hele tiden, men det kan likevel ikke bli gjentatt nok. Solkrem er også en viktig detalj hos amerikaneren som i 4-års alderen ønsket å bytte navn til Smurfette. Som ambassadør for Neutrogena tipser Bell om Ultra Sheer Stick, som er lett tilgjengelig i veska i løpet av dagen. Denne bruker hun gjerne under øynene og på hendene, et sted hun mener folk glemmer å kreme inn.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Les også: Her er (h)årets trender

Siste saker

Mest lest nå
Les mer