Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se 60-åringen som badetøysmodell

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Showbiz og utseende går av en eller annen grunn hånd i hånd. Mens mannlige skuespillere får være opptil flere tiår eldre enn sine motspillere, bør kvinner helst være unge og deilige.

Skjønnhetspresset er stort både på filmlerret, scenen og i modellbransjen. I høst forlot Cara Delevingne motebransjen etter å ha vært på randen av sammenbrudd. Nå er Delevingne tydeligvis innenfor døra med en fot igjen. Kanskje bransjen begynner å ta hintet, i alle fall The Dreslyn, som har hentet inn 60 år gamle Yazemeenah Rossi til å vise frem badedrakter, tubetopper og lette strandklær for merket Land of Women.

Les også: Jennifer Lopez avslører sine skjønnhetstriks

Nettbutikken huser alt fra A.P.C. til Zadig & Voltaire og skal ifølge administrerende direktør og grunnleggeren av nettbutikken, Taylor Corcia, ha startet opp med ønsket om å redefinere femininitet og sensualitet. Til Popsugar forteller hun hvordan Yazmeenah Rossi bærer den moderne, tidløse selvtilliten, intelligensen og elegansen, noe som gjør henne til et naturlig valg.

– Da jeg var yngre var jeg mye mer usikker, men jeg ønsket alltid å være meg. Det er når du er deg selv og ikke prøver å kopiere andre at du får kraften, sier Rossi til Today og legger til hvordan en føler kraften mer og mer ut i livet.

15

14

13

12

11

10

9

7

6

5

2

Les også: Slik ble Cara Delevingne reddet av Kate Moss

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer