Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Andrea Sveinsdottir svarer på våre 19 spørsmål. (Foto: Instagram @andreasveinsdottir)

19 SPM: Andrea Sveinsdottir

Andrea Sveinsdottir om hårnapping, irritasjonsmomenter, å si ja til ting og Gutta fra Calcutta.

I denne faste spalten snakker vi med en rekke kule profiler om alt og ingenting, på kortfattet og avslappet vis. Bli bedre kjent, la deg inspirere – og ta tempen på hva som gjelder akkurat nå.

Denne gangen er det influencer, podcaster og realitykjendis Andrea Sveinsdottir som quizzes. Hva er status, Andrea?

1) Hvilke trender har du dilla på for tiden?

– Jeg vet ikke helt om det er trender, men jeg har en greie for naturfarger som grønt, brunt og selvfølgelig beige nå om dagen. Har egentlig hatt det en liten stund!

– Jeg er ganske dårlig på trender. Jeg er hun som er skeptisk med en gang det kommer, men kanskje et år senere, når det er på vei over er jeg sånn: «De er jo litt kule da» og begynner å bruke de lenge etter alle andre, haha.

2) Hva hadde du aldri gått i?

– Ekte pels. Aldri.

– Ellers kunne jeg sikkert prøvd ganske mye, men jeg ender ofte opp med noe ganske basic.

Andrea Sveinsdottir tar avstand fra ekte pels. (Foto: Instagram @andreasveinsdottir)

3) Hva bestiller du helst av takeawaymat?

– Indisk! Aller helst hos Gutta fra Calcutta. Vi har ikke hatt ordentlig kjøkken siden oktober, fordi vi pusser opp, så vi har vel bestilt indisk fra de minst en gang i uka. Det er så godt.

4) Hva er dine guilty pleasures?

– Real Housewives of Beverly Hills – og noe så rart som å nappe hår, haha! Sykt merkelig, men jeg elsker å nappe hår, som på haka eller i barten. Og når jeg blir vokset, elsker jeg når de viser meg røttene og forteller meg om hårvekst. Det er så spesielt.

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

5) Hvilke mål har du satt deg for 2022?

– Shoppe mindre, men i januar gikk det helt motsatt vei og jeg har gått helt amok… Så nå blir det skjerpings resten av året og shoppestopp i februar.

– I tillegg, vil jeg spare en god del til vårt kommende bryllup, i 2024. Bli bedre på å se ting fra kjæresten sitt ståsted, jeg er alt for dårlig på det. Si ja til mer og stresse mindre.

6) Hvilken superkraft ville du helst hatt om du kunne velge?

– Oi, vanskelig! Sliter alltid med å velge mellom å kunne lese tanker og å bli usynlig. Det er nok nysgjerrigheten min som styrer her, haha – men jeg tror kanskje det å være usynlig. For da kan jeg forsvinne fra skumle situasjoner.

7) Om du kunne teleportert hvor som helst akkurat nå; hvor hadde du dratt?

– Mexico, kanskje. Et eller annet varmt sted hvor jeg kan gå rundt i lette kjoler, spise god mat og ligge på stranden. Januar er virkelig den kjipeste måneden!

Andrea Sveinsdottir ville teleportert til Mexico akkurat nå om hun kunne. (Foto: Instagram @andreasveinsdottir)

8) Hvem er du i vennegjengen?

– Jeg synes alltid dette spørsmålet er så vanskelig – føler ikke jeg har en spesiell rolle i vennegjengen, egentlig. Vi sklir liksom litt rundt alle sammen om dere skjønner, men hvis jeg skal velge må det bli «planleggeren». Jeg elsker å planlegge ting lenge i forveien, noe som sikkert kan være litt irriterende, men også praktisk. 

9) Hva slags kleine ting gjør du når ingen ser deg?

– Jeg napper jo hår, da! Snakker veldig mye med Trulte, hunden vår, og synger falskt med til Taylor Swift-sanger.

10) Hvilken emoji bruker du (litt for) mye?

😅

– Jeg bruker den til alt.

Les også
Stilorama: Emilie Skolmen

11) Hva er ditt go-to snacks?

– Spragleknas og Stratosdyr fra smågodthylla! 

12) Hvordan imponerer man deg på date?

– Ved å overraske! Kom med noe uforventet. Jeg elsker å bli overrasket. 

13) Hva er den verste sjekkereplikken du har blitt utsatt for?

– Hvis jeg bare hadde husket det… Føler det har dukket opp mye rart, men jeg reagerer generelt med å bli utrolig klein hvis jeg blir sjekket opp. Venninnene mine har ledd mye av det.

– Jeg har blitt fortalt at jeg ofte har kikket sjokkert på personen og svart typ: «Eh, nei?» som om det er det dummeste i verden. Veldig spesielt, jeg aner ikke hvorfor. 

14) Hva drikker du helst på fest?

– Bobler! Rosé på sommeren.

Andrea Sveinsdottir er «planleggeren» i vennegjengen. (Foto: Instagram @andreasveinsdottir)

15) Hvis du ikke hadde jobbet som influencer og podcaster, hva ville du ha jobbet som?

– Noe i mediebransjen. Jeg startet jo på en bachelor i journalistikk, så kanskje jeg hadde tatt opp den tråden igjen. Ellers tror jeg det hadde vært veldig gøy å jobbe i TV-produksjoner.

16) Nevn noe på bucketlisten som du må gjøre før du dør?

– Det meste på bucketlisten er steder jeg vil reise til før jeg dør. Jeg vil på roadtrip i Nord-Italia, besøke Amaflikysten, Mexico, Wien og bo noen måneder eller et år i en storby – for å nevne noe. 

17) Hvem er den mest kjente personen du har møtt, og hvordan var det?

– Det tror jeg må være Aksel Hennie. Det var utenfor Smoothie Xchange og jeg spurte om han sto i kø, av alle ting. Det var da det var ganske strenge restriksjoner, så man kunne bare gå inn for å bestille, og så måtte man vente utenfor.

Les også
Hårfrisyrer som passer perfekt til bunad (og andre antrekk) på 17. mai

– Jeg så ikke at det var han, men det sto to menn utenfor, og jeg var ikke sikker på om de ventet eller sto i kø. Da jeg spurte var det Aksel Hennie som snudde seg og svarte. Veldig hyggelig – og han sto ikke i kø, haha.

18) Hvilken film så du sist – og kan du anbefale den eller ikke?

– Vi hadde nettopp Harry Potter-maraton her hjemme. Vi måtte se alle filmene igjen etter at reunion kom ut, så det blir den siste.

– Og JA, alle må se Harry Potter! 

Andrea Sveinsdottir drømmer om å bo noen måneder eller et år i en storby. (Foto: Instagram @andreasveinsdottir)

19) Hva kan irritere vettet av deg?

– Alt for mye … Jeg er veldig lett å irritere.

– Noe av det verste jeg vet er når folk tar opp hele fortauet og ikke gjør noe for å slippe deg forbi! Når de går fire i bredden, eller tre med store barnevogner og ingen av de kan trekke seg litt tilbake så det går an å komme forbi. Jeg holdt på å gå rett i bakken her om dagen fordi jeg måtte opp på en iskant for å kunne slippe forbi fire i bredden. De kan jo for all del ikke dele seg opp i det halve sekundet det tar å passere!

– I tillegg må jeg nevne dårlig kundeservice – og på motsatt side: Folk som er frekke mot servicearbeidere.

– Ja, og falske mennesker. Altså, bare vær ærlig og vær deg selv! Jeg orker ikke fasade. 

Les også: 19 SPM med Sandra Lyng

Siste saker

Mest lest nå
Les mer