Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto via @gimleparfymeri/Instagram

15 nye skjønnhetsprodukter vi har testet – og kan gå god for

Disse holder det de lover.

Det er tilbake på skole og jobb for mange, men sommeren er ikke nødvendigvis over. Før ferien kom en rekke skjønnhetsnyheter på markedet. Mange av disse kan du ta med deg videre utover sensommeren og høsten.

Vi har testet de vi mener er mest lovende, og funnet 15 favoritter som holder det de lover:

Smells like teen spirit

Byredo Lil Fleur EdP 100ml kr 2000 hos Gimle Parfymeri

Det er i alle fall det som er tanken bak Byredos nye duft som har fått navnet Lil Fleur.

Den representerer «roseknoppen rett før den springer ut i full blomst».

Litt av en klisjé, men duften er uansett en av sensommerens aller beste.

En typisk feminin duft, skapt av Byredos Ben Gorham – utviklet for alle. Damaskrose i hjertenoten, chassis, tangerin og safran i topp og hvit skog, amber og vanilje i basen.

Overbeviser selv deg som er skeptisk til «gammeldagse» rosedufter – som forøvrig gjør sitt store comeback nå.

Klassikeren

ZO Skin Health Suncreen+powder kr 865

Ingen nyhet, riktignok, men en klassiker som fort blir en favoritt også utover sensommeren – hvert eneste år.

Solbeskyttelse (SPF 40) med et hint av farge og skimmer. Du kan selv styre hvor mye pudder som kommer ut av børsten ved å vri nederst på skaftet. Supersmart å ha med i vesken. Kommer i tre ulike farger, light, medium og deep, som skal passe de fleste hudfarger. Gir bredspektret beskyttelse med UVA/UVB, HEV-lys og IR-A.

En midtsommernattsdrøm

L:a Bruket Seven Flowers Pillow Mist 50ml ca kr 445

Duftlys er digg, men har du noen gang prøvd å spraye pillow mist på sengetøyet før du legger deg? Det bør du.

Seven flowers fra svenske L:a Bruket er en homage til svensk midtsommer, og er grunnlegger Monica Kylèns tolkning av hennes barndoms år tilbragt i blomsterenger omgitt av prestekrager, sitronblomster, kamomille, grønt gress, jord og høy.

Navnet på produktet er hentet fra svenske folkeeventyr: Plukker du syv ulike blomster midtsommernatt og legger dem under puten vil du drømme om din store kjærlighet.

Nytt i Norge

Renaissance Cleansing Gel 100ml kr 449 og Bedtime Beauty Boost 50ml kr 1119. Begge fra OSKIA hos Skincity.no.

Det britiske prestisjemerket OSKIA har hentet hjem 135 internasjonale priser, blant annet for Beste britiske merke og Beste naturlige hudpleiemerke. Navnet er gresk, og betyr noe sånt som: «å tilføre skjønnhet og næring».

Hemmeligheten er MSM – en naturlig form for organisk svovel, og tanken at essensielle næringsstoffer som mineraler, vitaminer, proteiner og fettsyrer utgjør grunnsteinene ikke bare i næring, men også i hudpleie.

Renaissance Cleansing Gel og Renaissance Mask er to av kultproduktene. Førstnevnte er en digg gelerens som smelter til olje på huden. Den løser opp makeup og smuss på en effektiv måte, og etterlater huden fresh. Masken er en eksfolierende enzymmaske med MSM og AHA-syrer fra sitrus. Den har vunnet flere priser, men kan dog være litt sterk for svært sensitiv hud.

Hårete mål

Maria nila Eco Therapy Revive Masque 250ml kr 329

Svenske Maria Nila er et uttalt bærekraftig merke som nå lanserer en øko-sertifisert renseserie med emballasje laget av havavfall. Men hva betyr det egentlig?

Sertifiseringen garanterer at produktene har en naturlig og organisk formulering som er produsert på en bærekraftig måte i samsvar med biologisk mangfold og ressursbruk. Alle produktene fra merket er veganske og dyrevennlige.

Den nye serien består av sjampo, kur og balsam som alle inneholder botanisk proteiner fra blant annet grønnkål, gulrot og sitron som har en behandlende effekt og tilfører fuktighet. Det trenger håret nå!

I full blomst

Jo Malone London Yuja Cologne 100ml kr 1200

Britiske Jo Malone London vet å lage dufter, og det Estée Lauder-eide selskapet er kanskje aller mest kjent for sin layering-filosofi.

Deres nye Blossoms Collection er limited edition, og består av dufter samt interiørdufter, duftlys og diffusere. Som vanlig er duftene altså skapt for å kunne brukes lagvis. Prøv Yuja med Wood Sage & Sea Salt, for eksempel – eller skap din helt egen duft. Er du usikker på hvordan? Les mer om layering av duft og hvordan du gjør det her.

Drømmetrio

Chanel Le Gommage 75ml kr 480, Le Masque 75ml kr 555, Le Gel 50ml kr 415

Chanel utvider sin renseserie med tre nye produkter som alle inneholder aktive ingredienser fra havet. De er tenkt å brukes sammen, men kan selvsagt helt fint også brukes enkeltvis.

Le Gommage er en rensende skrubb, Le Gel en anti-forurensing-rens i gelform og Le Masque en skikkelig multitasker som enten, i et tynt lag, kan brukes under makeup hver dag eller som en maske.

Digg for hår og hodebunn

Oribe Serene Scalp Exfoliating Scrub 125ml kr 525

Etter en lang sommer trenger både hår og hodebunn litt ekstra pleie. Det er lett å glemme det siste.

En skrubb fjerner både døde hudceller samt olje, smuss og produktrester i hodebunnen. En god skrubb skal også lindre, balansere og oppfriske, samtidig som den både fukter, pleier og mykgjør håret.

Nyheten fra kultmerket Oribe gjør nettopp det – på en skånsom måte uten å irritere hodebunnen. Pluss at den ser fin ut på badehyllen. Minus at den kunne vært drøyere i bruk, om det ikke er vi som bruker for mye om gangen da.

Fransk glød

Chanel Healthy Glow Illuminating Powder kr 610

Chanel leverer som vanlig noen av de aller vakreste produktene som finnes der ute.

Denne gangen er det glød som står i fokus hos det erkefranske luksusmotehuset, som ikke overraskende henter inspirasjon fra den franske rivieraen. Så om du ikke kan reise dit, kan du i det minste late som.

Pudderet er stjerneproduktet, og kan brukes enten som bronzer i hele ansiktet eller også som highlighter.

Solkysset

MAC Cosmetics Strobe Body Lotion Bronzelite kr 315

Hos Melk & Honning har MAC den siste tiden blitt skrytt opp i skyene når det kommer til mangfold og inkludering.

Tidligere i år kom influencer-favoritten med en bronzer-kolleksjon i begrenset opplag. Den består blant annet av folierte øyenskygger, bronzing-puddere og strobe til både ansikt og kropp.

Sistnevnte gir deg gløden fra topp til tå. En body lotion med en liiiten anelse av bronzer. Du vet, sånn akkurat passe – ikke for mye.

Brun uten sol

Dior Bronze Liquid Sun Self-Tanning Water Sublime Glow kr 560

Langt lurere enn sola er en god selvbruner. Bare synd at det skal være så sjukt vanskelig å finne!

Denne fra Dior er, om ikke perfekt, så i alle fall ganske så bra. «Flytende sol», kaller de den – selve navnet er Dior Bronze Liquid Sun Self-Tanning Water Sublime Glow (puuuh!). Den sprayes enkelt på huden – og smitter ikke av på klærne. Ette fire timer (ish) begynner fargen å komme, og den blir faktisk skikkelig fin – på ikke typisk selvbruningsmåte.

Endelig et tilnærmet perfekt solpudder

NARS Paradise Found Bronzing Powder kr 490

Solpudder er tricky. Men dette fra NARS virker å ha funnet balansen. Joda, det er nok av shimmer, men det legger seg utrolig fint på huden. Kan legges i hele ansiktet, men det kan fort bli litt for mye av gode.

Bruk heller for å highlighte – eller sveip over kragebein og bare skuldre for å forlenge sommeren.

Les også: M&H skjønnhetsfavoritter: Fem sommerlige, lette fuktighetskremer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer