Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Vi varmer opp til seriens oppfølger med et tilbakeblikk på Carrie Bradshaws beste looks. (Foto: HBO/Sex and the City)

Mens vi venter på And Just Like That: 15 ganger Carrie Bradshaw så helt fantastisk ut

Carrie Bradshaws antrekk lever evig.

Da Sex & the City tok verden med storm tidlig på 2000-tallet, var det nok av grunner til det. For eksempel elsket vi Samanthas frigjorte livsstil, New Yorks sjarmerende gater, de vittige dialogene og de utallige kjekke mennene som var innom serien. Men kanskje viktigst av alt var kanskje moten – om det er lov å si.

For det er ingen tvil om at Carrie Bradshaw og antrekkene hennes lever evig. I påvente av ny og nært forestående runde av moteserien, kjører vi en throwback til et utvalg antrekksfavoritter vi fortsetter å la oss inspirere av.

Den ikoniske kjolen

Kjolen vi aldri glemmer, The Newspaper Dress fra Dior. Den var tross alt så ikonisk at den dukket opp to ganger – sist i filmen Sex and the City 2.

(Foto: James Devaney/WireImage/Getty)

It-kåpen som gjør at vi savner pels

Oh yes, we said it. Det er lenge siden ekte pels ble passé, og takk og pris for det – men er det én pelsjakke som får oss til å savne pelsdagene, så er det den Carrie sverget til i alle år. Det er bare den perfekte pelskåpen – og den ulike stylingen hun viser til den i løpet av Sex & the City-sesongene er upåklagelig.

(Foto: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection/Getty)

Den hvite, ermeløse dressen

Uten tvil en très chic look fra Carrie. Feminin, men likevel stram og med power woman-vibes. Godt mulig hun kunne spart seg for slipset, derimot. Likevel – en look fra Sex and the City: The Movie som beroliget oss om at filmene kom til å bli like bra som serien motemessig.

Les også
Blir Hailey Bieber sine sjokoladeglaserte donut-negler en av høstens største trender?
Sex and the City: The Movie. (Foto: Brian Ach/WireImage/Getty)

Perfekt casual

Tubetopp og vide bukser? Yes please, det perfekte, avslappede antrekket. Effortlessly chic. Hjertesmykket er også et blikkfang vi ikke glemmer.

Sesong 3. (Photo: Getty)

Slangeskinnskjolen

Carrie var alltid god på kjoler, og denne minikjolen i slangeskinn er ganske fantastisk.

(Foto: HBO/Getty)

Den elegante

Lang, marineblå, silkeaktig kjole med knytedetalj i halsen – perfeksjon. Vi digger også hvordan hun har stylet looken med smykker i både gull og sølv, pluss en veske som bryter skikkelig.

Sesong 3. (Foto: Getty)

Dress med cropped jakke

Denne dressen er skikkelig fresh både i tekstur og fit. Ja takk til skulderputene, ja takk til den cropede, innsvingede fiten på jakken. Stripemiksingen får også tommel opp!

(Foto: James Devaney/WireImage/Getty)

Floral flørt

Ikke annet enn et bilde på den perfekte blomsterkjolen. Det var vel også slik at Carrie også endte opp med å både falle for Big (igjen) og falle i vannet i denne kjolen?

Sesong 3. (Foto: Getty)

Fargefest

Man kan ikke annet enn å bli glad av både bildet og looken. Og etter en lang pandemi er det nettopp antrekk som dette hele moteverdenen vil ha: farger, farger og atter farger!

(Foto: Tom Kingston/WireImage/Getty)

Pop of pink

Knallrosa er sjeldent feil, og det er alltid en god idé å kombinere det med sort for en kul kontrast. I dette fantastiske antrekket – minus boblejakken – fra Oscar de la Renta danset Carrie og Aleksandr i neonlysene på McDonalds.

(Foto: Arnaldo Magnani/Getty)

Et av få all black-antrekk, men langt fra kjedelig av den grunn

En hybrid kåpe som er to die for – kombinert med et Vogue under armen og en Prada-veske. Og hatt. Det kan nesten ikke bli bedre.

(Foto: Instagram @everyoutfitonsatc)

Stripemiksing

Dette er ikke eneste gang Carrie kjører antrekk med stripemiksing. Vi er here for it! Noe å la seg inspirere litt ekstra av denne sesongen, nå som striper trender?

Les også
Mitt skjønnhetsunivers: Nana Asamoah
15 ganger Carrie så fantastisk ut
(Foto: Instagram @everyoutfitonsatc)

Nyttårsaften but make it comfy

Carrie opplevde ikke pandemi-nyttårsfeiring, men om det hadde vært tilfellet hadde hun hatt antrekket klart. Dette antrekket er en fresh og leken mix av comfy og glam – og vi må jo innrømme at den ikoniske pelskåpen er prikken over i-en. Igjen.

15 ganger Carrie så helt fantastisk ut
(Foto: Instagram @everyoutfitonsatc)

Summer in the city

Denne looken skriker perfekt sommerdag i byen. Eller langs den franske rivieraen. Uansett: très, très chic.

(Foto: Instagram @everyoutfitonsatc)

Cropped

Carrie var generelt god på croptops, noe vi er her for. Denne looken kjørte hun da hun skulle på date med Aiden igjen for deres andre runde – bare for å finne ut at det var mer guttastemning enn datestemning.

(Foto: Instagram @everyoutfitonsatc)

Les også: Høstens moteriktige filmer og serier vi gleder oss til

Siste saker

Mest lest nå
Les mer