Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Serier og filmer vi gleder oss til i høst
Shiv Roy fra Succession Foto: HBO

Høstens moteriktige filmer og serier

4 chice serier og filmer vi gleder oss til.

Høsten er synonymt med innetid, ruskevær og binging. Fra returen for «Carrie-stilen» til sagaen om motens mest sagnomsuste familie – her er fire moteriktige serier og filmer vi gleder oss til.

Succession sesong 3

Følg med i sesong tre for en MasterClass i ekte power-dressing.

Jesse Armstrongs familiesaga om den fiktive familien Roy – mer enn løst basert på Murdoch-klanen, er tilbake. Og som vi har savnet den!

Serier vi gleder oss til
Shiv Roy i Succession er blitt et stilikon – her i den berømte «backless dress». Foto: HBO

For hvordan er det egentlig å være ufattelig, avsindig rik? Og leder av et medieimperium av den populistiske, problematiske sorten i tillegg? Succession er serien som gir deg svaret.

I tillegg tilbyr serien killer dialog, drama Shakespeare verdig og ikke minst – stilen som oser ekte penger. Datter i familien Shiv Roy har blitt et ekte stilikon for sin sømløse tilnærming til en moderne businessgarderobe.

Succession streamer fra idag 18. oktober på HBO.

And just like that …

Oppfølgeren til en av tidenes største seriesuksess er et faktum.

Serier å se i høst
And just like that. Foto: HBO

Carrie Bradshaw og gjengen herjet TV-skjermer verden over mellom 1998 og 2004 med et show om vennskap, menn, sex – og ikke minst mote.

Serien gjorde blant annet Manolo Blahnik til allemannseie – og gjennom kostymedesigner Patricia Fields originale grep og mix av høyt og lavt ble moten den femte karakteren i gjengen.

Nå er det bare å krysse fingrene for at returen til TV kler venninnegjengen fra Manhattan bedre enn forsøkene på film. Der Sex and the City var utsøkt smart, frekt, morsomt og sårt om hverandre var filmene like deler platte, enkle og forutsigbare.

Les også
13 dreamy hoteller i Europa

Men hva nå? Er SATC det samme uten Fields (som nå leker seg hos Emily in Paris)? Og hvem kan fylle tomrommet etter Samantha Jones?

Høytidsstemning blir det uansett.

And just like that … lanseres i desember på HBO Max.

Les også: 9 serier å binge på regnværsdager

House of Gucci

Denne filmen gleder vi oss til!

Serier og filmer vi gleder oss til
Foto: MGM

Hvordan ser det ut når Ridley Scott – mannen bak storverk som Alien, Blade Runner og Thelma og Louise, skal gestalte den dramatiske historien om verdens kanskje mest sagnomsuste motehus?

Historien bak Gucci-familiens intriger er kanskje ikke like kjent idag, men nå skal historien fortelles en gang for alle.

Filmen er basert på boken The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed av Sarah Gay Gorden, og følger Gaga i rollen som Patrizia Reggiani.

Sosietetskvinnen, som i italienske medier er kjent som «Black Widow» – er eks-kona til sjef for motehuset Maurizio Gucci (Adam Driver), og dømt for å bestille drapet på eks-mannen i 1998.

Serier og filmer vi gleder oss til
Adam Driver og Lady Gaga i House of Gucci. Foto: MGM

Med et stjernelag bestående av blant andre Lady Gaga, Adam Driver og Jared Leto ligger House of Gucci an til å bli en moderne moteklassiker.

House of Gucci har kinopremiere 24. november.

Emily in Paris 2

Det er skrevet mye om serien alle elsker å hate – og snart er Lily Collins tilbake i rollen som américaine på eventyr.

Les også: Dette vet vi om sesong 2

Serieskaper Darren Starr uttalte til E! News at Emilys reise blir mer utfordrende neste sesong, med noen tøffe valg og narrativ som «utfordrer hennes amerikanske verdenssyn».

Les også
Er Aker Brygge Oslos nye it-bydel?
Serier vi gleder oss til
Emily og jentene på tur i sesong 2. Foto: Netflix

Han hinter til en mer moden og kompleks Emily, og at andre sesong skal være sterkere enn den første.

Vi håper likevel ikke alt av Emilys je-ne-sais-cuoi forsvinner i den neste sesongen, for det passer godt med en godtepose lettbeint moro inn mot juleferien.

Emily in Paris 2 slippes på Netflix 22. desember.

Les også: 6 filmer vi gleder oss til i høst

Siste saker

Mest lest nå
Les mer