Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
YME capsule collection
T-skjorte: LIGHT THE WORLD, 100% bomull Foto: Aldrin Angulo

YME Studios: Den første kolleksjonen

YME Studios debuterer med capsule-kolleksjon.

Helt siden YME Universe åpnet dørene, har konseptbutikken vært en hub for kreative prosjekter, eksperimenter og det beste av både high-fashion og streetwear i kuratert format.

Nå kommer YME Studios første egne capsule-kolleksjon i butikk. Genesis / Chaos of perfect silence er i salg fra fredag 29. oktober hos YME Universe og på nett.

Sikre deg sesongens lyspunkt i høstmørket!

YME capsule kolleksjon
Hoodie + crewneck: CHAOS COSMOS / 100% organic cotton Foto: Aldrin Angulo

Natur, planter, kosmos, regnbuen og en leken kraft – i norrøn mytologi er Yme er den tvekjønnede kjempen som ga liv til verden.

YME Studios har tatt inspirasjon fra den norønne opprinnelsesmyten – der menneskene opprinnelig var gudenes leketøy. Ifølge diktet Voluspå ble Ask og Embla forlatt på en strand etter at gudene hadde lekt seg med noen trestykker. Og nettopp leken, det ville, fri og litt trippy er kjernen i den nye kolleksjonen.

Hoodie + crewneck: SKULL FLOWER, 100% bomull. Foto: Aldrin Angulo

Fargesterke puffprints med symboler inspirert av den norrøne mytologien og print i lekne farger, gir edge til varme lag.

Og når Norges største motedestinasjon for første gang tar designet i egne hender er ingenting overlatt til tilfeldighetene – selvfølgelig med et allvitende øye for kvalitet. For YME Studios originale diagonalvevede fleece er en egen patent, og alle plaggene kommer i premium, tungvevet bomullskvalitet.

De freshe plaggene står ut fra mengden med hettegensere, crewnecks og t-skjorter i en oversized passform med unisex fit.

YME capsule kolleksjon
T-skjorte: THE ACT OF CREATION, 100% bomull. Foto: Aldrin Angulo

Finn den i butikken eller på www.ymeuniverse.com fra fredag 29. oktober.

Les også
Alessandro Michele får ny kollega på toppen i Gucci

Siste saker

Mest lest nå
Les mer