Bilde via Instagram @haileybieber

Dette er Hailey Biebers hudpleierutine

Slik fikk hun bryllupsgløden.

Den 30. september, ett år etter at de giftet seg på et rådhus i New York, ble Hailey og Justin Bieber smidd i hymens lenker igjen under en overdådig bryllupsfeiring.

Det hele fant sted i Sør-Carolina i USA. Ryktene sier at prislappen skal ha ligget på intet mindre enn 4,5 millioner norske kroner, og gjestelisten var proppfull av superkjendiser.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjolen den 22-årige modellen bar var designet av Off-White-designer Virgil Abloh. Bildene fra bryllupsdagen som hun delte en ukes tid senere via Instagram har alle sammen fått millionvis av likerklikk.

Nå avslører Haileys faste hudpleier hvilke produkter hun brukte for å få bryllupsgløden i forkant av den store dagen.

Les også: Nå kommer «Bieber Beauty»

Australske Melanie Grant holder både til i Los Angeles og Paris, og jobber blant annet som hudekspert for Chanel. Via sin Instagram @melaniegrantskin, som per nå har 58 000 følgere, forteller hun at Bieber har brukt følgende:

Se dette innlegget på Instagram

Hailey’s Regime 💕 @haileybieber 🌞 @biologique_recherche Lait VIP @isclinical Pro Heal Serum @melaniegrantskin Essential Daily Moisturiser SPF 50 🌓 @cosmedix_ Purity Clean @officialmedik8 Retinoate serum @augustinusbader The Rich Cream Weekly @chanel.beauty Le Lift Flash Eye Revitalizer masque #SkinByMelanieGrant #MGLA

Et innlegg delt av M E L A N I E G R A N T (@melaniegrantskin)

Hårfrisyren på bryllupsdagen var det Jen Atkin som sto bak. Hun har i tillegg til å skape seg et navn som kjendisfrisør i Los Angeles, med en rekke salonger rundt om i byen, også startet det populære hårproduktmerket Ouai.

Denika Bedrossian sminket Bieber, Tom Bachik fikset neglene hennes og Maeve Reilly var ansvarlig for styling.

Se dette innlegget på Instagram

👰🏼 THEBRIDE 👰🏼 @haileybieber … @stylememaeve @jenatkinhair @coreytenold #MAKEUPBYDENDOLL 🍾 #thebiebers

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et innlegg delt av Dendoll (@dendoll)

Les også: Nå fjerner Instagram disse filtrene