Toteme med Elin Kling i spissen åpner sin første flaggskipbutikk i Stockholm

Totême åpner sin første flaggskipbutikk

Og lanserer en helt ny produktgruppe i sortimentet.

Med det svenske motemerket Totême har den tidligere svenske bloggeren og magasin-gründeren Elin Kling og ektemannen Karl Lindman gjort stor suksess.

Nå åpner de det som er merkets første flaggskipbutikk i hjembyen Stockholm.

Butikken åpnet dørene på den internasjonale kvinnedagen 8. mars i Biblioteksgatan 5 i sentrum av den svenske hovedstaden. Butikken strekker seg over to etasjer og er utviklet i samarbeid med den svenske arkitekten Christian Halleröd som tidligere har gjort butikkonsepter for blant annet Acne Studios og Byredo.

– Vi har store ambisjoner for Totêmes første satsning innen fysisk retail, og har brukt mye tid på å analysere og definere hva som skaper en moderne og inspirerende shopping-opplevelse i dag. Biblioteksgatan 5 er resultatet, sier Elin Kling i en uttalelse.

Butikkonseptet skal speile Totême-kvinnens verden og interiøret merkets studio- og design-DNA med inspirasjon fra New York – byen der merket først ble grunnlagt for fem år siden. I tillegg til Totêmes kolleksjoner vil butikken føre utvalgte smykker og kunstbøker.

I forbindelse med åpningen av butikken lanserer det svenske motemerket for første gang skinnsko. Skoene skal være inspirert av klassiske styles og kjennetegnes av merkets silhuetter og styling. Disse slippes én og én style om gangen, og selges eksklusivt i den nye butikken samt online.

Alle bilder via Totême.

Les også: Se den svenske klesgigantens nye trendkolleksjon