Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Karlie Kloss hevder hun har prøvd å si i fra til Trump-familien
(Foto via Instagram @karliekloss)

Toppmodell Karlie Kloss fordømmer Kongress-stormingen, men følgerne er ikke fornøyd

«Fortell det til svigersøsteren og svigerbroren din».

Karlie Kloss venter sitt første barn med ektemannen Josh Kushner, broren til president Donald Trumps svigersønn og rådgiver Jared Kushner som er gift med datteren Ivanka Trump. Det er et familieforhold som ikke alltid har vært like lett, skal vi tro den amerikanske modellen og Project Runway-programlederen.

Etter at Trump-supportere stormet kongressbygningen onsdag kveld tok Karlie Kloss til sosiale medier for å si hva hun mener.

«Å akseptere resultatene av et legitimt demokratisk valg er patriotisk. Å nekte å gjøre det og å oppfordre til vold er anti-amerikansk», skrev hun på Twitter.

Det fikk følgerne til å reagere.

«Fortell det til svigersøsteren og svigerbroren din», svarer en.

«Jeg har prøvd», svarer modellen.

Karlie Kloss har vært åpen om det vanskelige forholdet

Da nyheten om at Karlie Kloss og Josh Kushner var et par ble kjent, falt det ikke i god jord hos Kushner-familien som var sterkt kritiske til forholdet. Det ble imidlertid noe bedre da de to forlovet seg.

Den 28 år gamle modellen har vært åpen om utfordringene rundt det å ha ulike politiske syn innad i familien. Selv skal hun ha stemt på demokratene både i 2016 og i 2020, og under høstens presidentvalg postet hun en selfie med stemmeseddelen i hånden og Biden-Harris-munnbind på til sine 8,9 millioner Instagram- følgere.

Kloss oppfordret følgerne sine til å stemme ved presidentvalget i høst, og la ikke skjul på hvem som fikk hennes stemme. (Foto via Instagram @karliekloss)

«Gir meg håp»

Da valgresultatet endelig ble godkjent postet Kloss et bilde av Joe Biden triumferende sammen med visepresident Kamala Harris.

«Gratulerer til president-elekt Biden og visepresident-elekt Harris. Deres lederskap gir meg håp».

Ivanka Trump har havnet i hardt vær etter at hun omtalte demonstrantene som «amerikanske patrioter». Også Eric Trump og Donald Trump Jr. har forsøkt seg på skadekontroll. Dette etter det som av påtroppende president Joe Biden er blitt beskrevet som en av de mørkeste dagene i amerikansk historie.

Les også: Slik reagerer motekjendisene på Biden-seieren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer