Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Fra lanseringen av TELFAR TV under New York Fashion Week. Telfar Clemens er nummer to fra høyre. (Foto: John Lamparski/Getty)

Kan TELFAR TV revolusjonere retail?

Veske-guruen Telfar Clemens med side-gig i helt egen TV-kanal.

Telfar Clemens, designeren bak den vilt populære Telfar-vesken, eller «The Bushwick Birkin», er ikke her for bare å bli din nye favorittdesigner. Veskene hans går unna så fort nettet kan bære, og nye drops annonseres ukentlig via nyhetsbrev og Insta-poster. Fansene sitter klare foran skjermen for å sikre seg en.

Clemens har vunnet Vogues CFDA-pris, samarbeidet med både UGGs og Converse, og kledde nylig opp atletene fra hjemlandet Liberia i Tokyo OLs fresheste utstyr.

Nå går han live med egen TV-kanal.

(Foto: Pinterest)

Men Telfar er ikke minst kjent for å utvikle egne, alternative måter å nå ut til sitt helt eget publikum. Nå utvider han sin allerede innovative media-reach med TELFAR TV, som gikk live i slutten av september.

Via nettleseren din – eller apper som Apple TV, Roku og Google Play – kan du følge med, og bidra til, motens nye og mest kredible TV-kanal.

Med en «evigvarende» 24-timers lineær sendeflate fylt, eller ikke fylt, med innhold, er kanalen et samarbeid mellom merket og kunstprosjektet Ummah Chroma Collective («community of colour»).

(Foto: Telfar TV)

De ville starte en egen TV-kanal fordi «vi er lei av å være innhold for andre kanaler», sier de i en uttalelse. Telfar, som tidligere har vært gjest og hatt visning i Wendy Williams’ talkshow, sier han vil revolusjonere TV med ‘drip’-modellen, der vesker kommer for salg gjennom en enkel QR-kode som kommer opp på kanalen med jevne mellomrom.

Mindre enn et drop, men med større sjanse for å sikre deg en veske – blant annet en ny duffelbag som bare er til salgs via kanalen. Slik ‘skaper drip-modeller incentiver for et lite, men dedikert publikum’ som gjør at kanalen kan få «reell kreativ frihet», fri fra storkapital og store medieorganisasjoner.

«Når du ser TELFAR TV vil du se kanalen ta form LIVE», sier de.

Sjekk ut TV-kanalen for det siste innen Telfar og UGGs samarbeid eller din egen ‘Bushwick Birkin’. Du kan delta selv ved å sende inn din egen videoer via TELFAR.TV/CONSPIRE – og kanskje dele skjerm og visjon med motens mest innovative.

Oprah er fan av Telfar-vesken, selvfølgelig i posh perlemor. (Foto: Instagram @telfarglobal)

Les også: 5 merker å se opp for nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer