Streetstyle-fotograf langer ut mot kollega

New York Fashion Week byr på drama i kulissene.

Moteuken i New York står på for fullt – men utenfor Michael Kors-visningen var ikke stemningen like god hos alle.

Onsdag gikk nemlig den populære streetstyle-fotografen Adam Katz Sinding, som på Instagram går under navnet Le21eme, hardt ut mot streetstyle-kollega Mr. Newton.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Fotograf Mr. Newton. Bilde via mrnewton.net

På sin egen insta-story deler Sinding anklager mot Mr.Newton, med sine 465.000 følgere.

Det er dårlig oppførsel og stygge kommentarer fra Mr. Newton som skal ha provosert Sinding, som nå mener at nok er nok. Han har til nå delt fire bilder, hvor han gir tydlig beskjed om hva han mener om Newtons oppførsel – som han mener at flere bør være kjent med nå.

På bildene skriver han:

– @Mister_Newton verbalt fornærmet en hel gruppe med fotografer utenfor Michael Kors-visningen i morges.

– Over de siste årene har han gjort dette mot flere fotografer. Meg inkludert. Han fysisk og verbalt angrep med, i Sloana Aquare i London og Place de la Concorde i Paris. Dette er ikke tull. Noen må gi beskjed.

– Samme dagen gikk han også til angrep på en British Fashion Council-bil i Sloane Square. Og etter at han «badmouthed», baksnakket eller kritiserte, Cara Delevingne, ble han angrepet av livvakten hennes – og etter det jagde han Cara nedover gaten, mens han skrek etter henne.

På det fjerde bildet har Sinding bare skrevet hashtaggen #RealHonest, som antagelig skal oppfordre andre til å være like ærlig som ham selv er.

Mr. Newton har ikke kommet med noen offentlig tilbakemelding på Sindings anklager, så om siste ord i denne saken er sagt – gjenstår dermed å se.

Alle bildene er skjermdump fra Instagram: @Le21eme

Hovedbilde: Streetstyle-fotograf Adam Katz Sinding. Bilde via thefashionlaw.com

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Krangel mellom moteskaper og Instagram-«motepoliti»