STILORAMA: Linn Seljeset

– Alt er litt ekstra gøy når det er vintage!

Fortell litt om deg selv:

– Linn Seljeset, 32 år, og bor i Oslo. Jeg jobber som Digital Manager og Buyer for Cavour Woman som nettopp har åpnet på Vika, i tillegg til at jeg også driver en blogg og Instagram. Jeg holder for øyeblikket på med litt oppussing i leiligheten min samtidig som jeg startet i ny jobb i Cavour for ikke så aaaltfor lenge siden så life is good! Jeg er en vintage lover, og jeg elsker å gå i vintage butikker eller å surfe på Etsy etter nye skatter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg er også tidenes kløne, jeg klarte for eksempel  å slette min egen Instagram for noen måneder siden på ca 16k fordi jeg skulle slette en gammel jobbkonto. Jeg fikk plutselig bare melding av en venninne som skrev «Linn…. Hva skjer med instagrammen din..?» Så viser det seg at jeg har klart å slette min egen konto istedenfor jobbkontoen. Jeg tok det hele utrolig nok ganske rolig, det var en blanding av WTF just happened og en litt befriende følelse. Men jeg klarte meg jo ikke uten Instagram veldig lenge, så lagde en ny konto etter noen uker.

https://www.instagram.com/p/B1_-d5OiBcl/

Beskriv garderoben din med tre ord:

– Oversized med vintage elementer og en liiiiten touch street. 

Hva er din «hverdagsuniform»?

– Jeg har en tendens til å ende opp i en oversized blazer de dagene jeg ikke helt vet hva jeg har lyst til å ha på meg. 

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Jeg har veldig glad i alt jeg har fra Dries van Noten og ganske mye vintage. Smykker, vesker, blazere. Alt er litt ekstra gøy når det er vintage!

View this post on Instagram

these shoes make me very happy! #linnseljeset #fashionjunkiie

A post shared by Fashionjunkiie (@linnseljesetcom) on

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hva er det mest crazy du har i garderoben?

– Denne var vanskelig, jeg føler ikke jeg har noe ekstremt crazy sånn egentlig, men jeg er veldig glad i fargerike sko med embellishments og litt dilladall hvis det kan gå som crazy. 

Hva ville du aldri gått med?

– Jeg vet faktisk ikke, jeg er åpen for det aller meste men jeg er ikke så gira på neonfarger.

https://www.instagram.com/p/B2XNJzRibPK/

Hva er det dyreste du har i klesskapet?

– Det blir sikkert en av veskene mine vil jeg tro, jeg vil si jeg har en liten svakhet for vesker.. 

Sminket eller usminket?

– Jeg går sjeldent helt usminket, men er veldig glad i gå uten øyensminke. Men jeg føler at jeg har godt av litt blush og concealer, he he.

Du har 5 minutter foran speilet. Hva gjør du?

– Litt concealer, litt blush og øyenbryn. Også hadde jeg sikkert slengt opp håret i en messy bun!

View this post on Instagram

wut a casual sunday looks like ☕️

A post shared by Fashionjunkiie (@linnseljesetcom) on

Hvordan pynter du deg?

– Jeg har innsett at det er ikke så stort skille mellom en hverdagslook og det jeg ville brukt hvis jeg skulle pynta meg til en anledning. Så det spørs egentlig mest på humøret! Jeg er glad i kjoler, skjørt, fine sko, mye smykker osv, men like mye til hverdags som når jeg skal pynte meg. Jeg blir i godt humør av å ha på fine sko på en grå mandag.

Hvem er ditt stilikon?

– Jeg kunne ønske jeg hadde et litt mer spenstig svar her. Jeg fulgte mer med på hva folk hadde på seg før i tiden, og jeg har ikke helt et stilikon på samme måte som før. Før i tiden var jeg veldig glad i Olsen-twinsa og Nicole Richie husker jeg, og hvis man titter tilbake på antrekkene så er de fortsatt veldig relevante, noe som er gøy å se. Jeg finner heller inspirasjon litt overalt enn at jeg har crush på et spesifikt menneske. 

Victoria Beckham eller Dior? 

– Jeg må nok si Beckham, også mye fordi det er et brand jeg har jobbet med og som jeg har i garderoben selv. Jeg syns også det er gøy at det er et såpass nytt brand!

https://www.instagram.com/p/Bx-kF2nCfHP/

Har du en signaturparfyme?

– Jeg brukte samme parfyme i SÅ MANGE ÅR, og det var en av Naomi Campbell sine parfymer… Jeg har heldigvis kommet meg videre (Mest fordi jeg ikke fant den så mange steder lenger, ha ha!) og nå syns jeg det er litt mer gøy og spennende med parfyme. Jeg fant meg en ny favoritt for ikke så lenge siden og det er Goutal sin «Songes».

Champagne eller øl?

– Desidert øl! Er ikke såå glad i bobler selvom det selvfølgelig passer til visse anledninger, ha ha.

Minimalist eller maksimalist?

– Desidert maksimalist! Jeg kunne ønske jeg var en av de som slenger på seg en blå jeans med en hvit tskjorte og ser fantastiske ut, but no. Det er heller ikke til å legge skjul på at jeg liker ting som er litt mye, både i interiør- og klesveien.

Shopper du spontant eller planlegger du hvert kjøp?

– Jeg shopper både spontant og planlegger, jeg vet veldig kjapt hvis jeg trenger noe i livet mitt eller ikke. Det er vel heller mer at jeg planlegger mer jo dyrere tingen er, ha ha!

Hva står på ønskelisten din nå?

– Jeg har et par Nadira Velvet fra Manolo Blahnik på ønskelisten, ettersom jeg mest sannsynligvis skal bruke de til neste år i bestevenninnen min sitt bryllup!

https://www.instagram.com/p/BxjfMPrhS1c/

Hva gjør du på søndager og hva er din «søndagsuniform»?

– Søndager er jeg som regel ute og vandrer litt på løkka med en kaffe i hånda. Jeg prøver også å henge så mye som mulig med venner og familie i helgene siden det er mye jobb i ukedagene! Søndagsuniformen er litt enten eller, enten ser jeg ut som jeg gjør alle andre dager i uka eller så går det i treningstights og en svær hoodie. 

Hvilket dyr assosierer du deg selv mest med?

– Ha ha godt spørsmål! Er det kråke eller skjære som går etter alt som glitrer? 

Les også: STILORAMA: Cathrine Børter