Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @madelainekv

STILORAMA: Madelaine Kvidaland

– Nå som høsten snart setter inn er jeg alltid på jakt etter den perfekte blazeren og høstkåpen, som gjerne kan brukes sammen.  

I denne spalten intervjuer Melk & Honning spesielt utvalgte personer om blant annet stil, inspirasjon, bomkjøp, yndlingsplagg og hva som står øverst på ønskelista.

I ukens Stilorama har vi tatt en prat med influencer Madelaine Kvidaland.

Fortell kjapt om deg selv. 

– Jeg heter Madelaine og bor på Majorstuen i Oslo sammen med samboer og vår lille italienske mynde, Lucca. Jeg jobber hovedsakelig innen eiendom, men jeg jobber også freelance som content creator innen mote og interiør, som alltid har vært en stor del av livet mitt.  

Beskriv stilen din med tre ord? 

– Denne er aldri lett, men det må vel bli noe sånt som: minimalistisk, chic og stilren, ofte med et markert skulderparti!   

STILORAMA: Madelaine Kvidaland
Madelaine beskriver stilen sin som minimalistisk, chic og stilren. Foto: Instagram/ @madelainekv

Hvem er ditt norske og hvem er ditt internasjonale stilikon? 

– Jeg blir inspirert av mange, men har sjelden noen bestemt person i tankene.

– Men alle som har en tydelig og gjennomført stil som også er minimalistisk, tidløs og effortlessly chic inspirerer meg alltid!  

Hvilken by gir deg mest inspo? 

– Paris må man jo selvfølgelig nevne. Men i tillegg for min del er det bare generelt alt ved Italia. Jeg bodde der i begynnelsen av 20-årene og skal absolutt flytte tilbake en dag! Byer som Milano, Roma, Firenze, og områder som Toscana, Piemonte og Comosjøen og hele vestkysten fra Amalfi til Portofino gir meg all den inspirasjonen jeg trenger.  

STILORAMA: Madelaine Kvidaland
Madelaine forteller at hun inspireres av alt ved Italia. Foto: Instagram/ @madelainekv

Hva er din «hverdagsuniform»? 

– Mørke dressbukser eller jeans med en hvit litt oversized t-skjorte eller skjorte, som helst har et markert skulderparti, og en svart blazer med den perfekte passform. I tillegg til noen tidløse kitten heels eller loafers.  

Hva har du på deg på fest? 

– En form for dress med en fresh overdel inni.

– Og stiletthæler må alltid på til fest for min del, sier Madelaine Kvidaland.  

Hva er det kjæreste du har i garderoben? 

– Oi, det er mye. Men jeg må vel nevne designer-itemsene mine, som vesker, belter og sko. Både de jeg har kjøpt box fresh, men også de jeg har kjøpt brukt. Det er items jeg har hatt og skal ha lenge og det viktigste av alt, bruke om og om igjen!  

Hva er ditt største bomkjøp? 

– Hmm, jeg har ikke så mange da jeg bruker lang tid før jeg bestemmer meg for å kjøpe noe dyrt. Men opp gjennom årene har jeg selvfølgelig opplevd at jeg har ryddet i klesskapet og funnet plagg hvor jeg har tenkt: hvorfor i alle dager kjøpte jeg denne egentlig?

– Men dette skjer sjelden nå lenger da jeg har blitt mye flinkere til å bruke alle klærne jeg velger å ha i klesskapet.

Du har fem minutter før du må løpe ut av døra; Hva gjør du? 

– Børster og former bryna med en god brow gel, klapper på litt concealer og blush, slenger på en blazer og trippelsjekker at jeg har med nøkler!

– Vi har nemlig smekklås på ytterdøra, og det har hendt en gang for mye at jeg har låst meg selv ute.  

STILORAMA: Madelaine Kvidaland
Madelaine forteller at hun ikke har så mange bomkjøp, fordi hun tenker seg godt om før hun kjøper noe nytt. Foto: Instagram/ @madelainekv

Hva står på ønskelisten din akkurat nå? 

– Ja, det står det jo alltid en del. Men nå som høsten snart setter inn er jeg alltid på jakt etter den perfekte blazeren og høstkåpen, som gjerne kan brukes sammen.  

Hvilken trend kan Norge ta en pause fra nå? 

– Det å generelt ikke fokuserer så mye på trender kanskje? Noen i ny og ne er gøy, men det er litt kjedelig når det er noe som tydelig bare er en ren trend som alle henger seg på kun for en måned eller to.   

Minimalist eller maksimalist? 

– Minimalist.

STILORAMA: Madelaine Kvidaland
Madelaine beskriver seg selv som en minimalist. Foto: Instagram/ @madelainekv

Hvem ville du raidet klesskapet til: Carrie Bradshaw eller Bella Hadid? 

– Hmm, jeg er definitivt i «sett Sex and the City 100 ganger»-kategorien, men jeg identifiserer meg hverken med Carrie eller Bella sin klesstil. Likevel må jeg nok uansett si Carrie, for bare det å kunne få oppleve å dykke inn i det klesskapet, det er jo fylt med skatter fra så mange ulike tiår!

– Også kanskje jeg var ekstra heldig å få være der en kveld de tre andre også var på besøk, og vi alle kunne delt en flaske musserende over noen runder med «Take or Toss»!  

Jeans eller dressbukse? 

– Dressbukse.

Madelaine velger dressbukse over jeans. Foto: Instagram/ @madelainekv

Skinnjakke eller blazer? 

– Blazer. Alltid. 

Hva slags look imponerer man deg med på date? 

– En causal klassisk look. En avslappet hvit skjorte som sitter riktig og noen passende bukser i en nøytral farge, men det viktigste er at det ser effortless ut.  

Nevn tre must haves i garderoben din.  

– Blazer, en hvite skjorte med skulderputer, og noen klassiske og minimalistiske stiletthæler. 

Les også: STILORAMA: Maria Sagvik

Siste saker

Mest lest nå
Les mer