Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er noen av de mest sikle-verdige svømmebassengene i verden

Den utendørse poolen som konsept skriker av god «cash money flow», store smil og velstand. Vi har samlet noen av verdens stiligste hotell-basseng.

I den franske filmen ‘La Piscine’ – svømmebassenget – fra 1969, åpnes det hele med to turtelduer, en av dem den legendariske skuespillerinnen Romy Schneider, på en bassengkant. De to slipper seg løs i en het omfavnelse slik seg hør og bør i franske filmer, og krusningene på overflaten av bassenget i spill med solstrålene får det hele til å se glitrende forfriskende og deilig ut.

Svømmebassenget har spilt, og spiller en viktig rolle i populærkulturen. I utallige moteserier har det ligget stille utstrakt bak en poserende modell, og folk som David Hockney har viet mye av sitt kunstnerskap til det våte element og den luksuriøse vannpytten. Uttørkede bassenger ble California-skaterne sitt yndlings skate-spot under tørken på 70-tallet, vist fram i filmen Lords of Dogtown fra fra 2005. Enhver kjendis-villa i Beverly Hills har et infinity pool med utsikt over den lumske men vakre lyserosa smogen, og på luksushoteller er råflotte bassenger en selvfølgelighet.

Den utendørse poolen er et symbol som kan bli plassert i de fleste kontekster og øke luksusvibbene betraktelig. Vi har samlet noen av de vakreste, mest fristende, sikle-verdige hotell-bassengene i verden:

The Oberoi Unaivilas, Udaipur, India

The Grand Hotel Tremezzo, Comosjøen, Italia

The Grace, Santorini, Hellas

Sri Panwa, Phuket, Thailand

The Standard Downtown, Los Angeles

Hotel Cipriani, Venezia

Amangari, Utah

Laucala Island, Fiji

Les også: Våre topp 5 badetøymerker

Les også
Derfor er Devon Ross motebransjens nye yndling

Siste saker

Mest lest nå
Les mer