Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @ginemargrethe

Sommerpraten: Influencer Gine Margrethe

– Jeg er keen på å se Lofoten en vanlig dag, ikke når koronaslitne nordmenn telter der som sild i tønne.

Den fremdeles pågående pandemien har gjort sommeren 2020 ganske så annerledes enn fjorårets. Miss Rona har satt en stopper for både bryllup, festivaler, festligheter og eksotiske ferieturer.

Hva skal man finne på i stedet? Melk har forhørt seg med kjente fjes, influencere og motepersonligheter om hvordan deres sommer vil se ut.

I dag snakker vi med influencer Gine Margrethe.

Hva er planene dine i sommer?

– Vel, vi er akkurat ferdig med renoveringen av et gammelt hus, så sommerens prosjekt er å pakke ut og pakke inn. Vi organiserer, pakker opp og ordner dagen lang. Det blir riktignok også noen dager ved sjøen, hittil står det to turer til Kragerø og en tur til Hankø for tur.

Hadde du noen sommerferieplaner som gikk i vasken på grunn av korona?

– Vi skulle vært på Seychellene 10 dager etter Norge stengte grensene, så den røyk rett foran nesen vår. Ellers var egentlig planen å ta det som det kom med tanke på oppussingen, som også ble veldig utsatt på grunn av korona. Vi visste ikke helt når ting stod ferdig.

Hvor drømmer du om å dra når alt dette er over?

– Du ser meg på første fly til Italia eller Frankrike. Mon tro om jeg heller mot Italia? Vanskelig valg det der. Herregud som jeg drømmer om den varme brisen, saltvann og deilige middager. Sees vi?

Dette er jo sommeren for Norges-ferie – hvor i Norge vil du aller helst reise?

– Dette er helt pinlig, men jeg har reist forferdelig lite i mitt eget land. Men om jeg skal velge må det bli Lofoten. Noe sier meg riktignok at alle er på vei dit og da får jeg litt hetta. Jeg er keen på å se Lofoten en vanlig dag, ikke når koronaslitne nordmenn telter der som sild i tønne, hehe.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Hvilket sted i Norge er det du har vært, som du må tilbake til?

– Alltid Bergen. Jeg elsker Bergen.

Hva pakker du med deg?

– På tur til Bergen? Regntøy seff! 

Hva er ditt ultimate sommerantrekk?

– Tja, velkommen til landet som melder 30 grader i to uker etterfulgt av sludd og temperaturforskjeller på rundt 15 pluss minus om dagen?! Man pakker alt. Ullsokker, regnjakke, shorts, bikini, ullgenser, skjerf og kanskje en lue – sånn serr!

Hva kan du ikke leve uten på ferie?

– Det er godt spørsmål og nå har jeg sittet og tenkt lenge. Det jeg kommer frem til er god mat?! Er det rart? Ferie er jo som en høytid..ish. Viktig å kose seg!

Hva skal du lese i sommer?

– Så lite som mulig. Skulle gjerne ramset opp tre bøker her nå, men med en kid på 2 år og et hus under oppussing velger jeg å la tankene suse i det jeg setter meg ned eller legger meg i sengen. Det er ganske digg å bare tenke noen ganger.

Sommerens serietitting på kvelden da?

– Nja… må ærlig innrømme at det er veldig lite TV-titting på sommeren. Jeg velger heller å sette meg rundt bordet og prate. Men om jeg skal komme med et tips til det som faktisk er verdens best serie: Succession.

Hvilken er årets sommerlåt for deg?

– Bortsett fra Kaptein Sabeltann som går på repeat 24/7, mener du? Emilie Nicolas – Us. Jeg får aldri nok av den dama. Hadde hun bare visst hvor mange minner jeg har med henne på øret!

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Hva er det perfekte sommermåltidet for deg?

– Å joda, det er ikke pent lite! Det er så enkelt som tzatziki, hjemmelaget pita, en digg salat, grill, hjemmelaget burger, vannmelon og feta, reker, krabber, østers… altså si ifra når jeg skal stoppe? For jeg får vann i munn!

Borte bra eller hjemme best?

– Hjemme er alltid best. Meeen så skal vi ikke kimse av en perle i Italia heller?

By eller land?

– Tja, by for hverdagen og land for å zone ut, som vi alle trenger nå og da.

Fjell eller fjord?

– Fjord. Vi har riktignok hytte på fjellet som jeg elsker å være på, men jeg har saltvann i blodet.

Sol eller regn?

– SOL. Okei, jeg er den første som tenner 200 stearinlys og setter på musikk når regnet pøser ned. Og jeg elsker faktisk lyn og torden! Men all-in-all sol.

Hvitvin eller rosé?

– Nå spør du en rødvinselsker. Så jeg sier da rosé. Har dere testet frozé (frozen rosé)?

Sammen eller alene?

– Faktisk elsker jeg å være alene. Men så klart ikke mer enn hva jeg elsker å være med min egne lille familie. Så sammen!

Beskriv en perfekt sommerdag/kveld/natt.

– Det kan være så mangt. Jeg kan forelske meg i hver enkelt dag. Men la oss si det er varmt og STABILT vær: deilig frokost hjemme, avsted til sjøen hvor vi bader (jeg er 12 år gammel når det kommer til bading), koser oss, spiser lunsj og kanskje får et lite skille på kroppen. Kommer hjem (#korona) og steller til goood middag, åpner en sval rødvin, sitter til langt på natt og forteller skrøner og drømmer oss bort. Hei, blir ganske keen på ferie nå kjenner jeg!

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

2020 har hittil vært et ganske shitty år, preget av kriser og generelt dårlig stemning. Hvordan vil du bruke plattformen din i sommer – og fremover – til å påvirke i en positiv retning?

– Hmm… Jeg føler jeg er ganske positiv generelt. Okei, så er jeg kanskje litt for dreamy, men det greit. Jeg tror YouTuben min er der du finner mest giv og energi. Jeg prøver å si til mine følgere at man skal finne glede i situasjonen man befinner seg i. Ikke lete etter hva som kunne vært bedre, men prøve å gjøre det beste ut av hver situasjon. Hvis det ligger til grunn hver dag, så blir det ganske fint faktisk. Ikke bruk energien på det som er dritt, men finn noe fint i hver situasjon.

Bilder via Gine Margrethe sin Instagram.

Les Sommerpraten med Pernille Juvodden og Marie Murstad her.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer