Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @sofiarichiegrainge
Foto: Instagram/ @sofiarichiegrainge

Sofia Richie Grainge venter sitt første barn

Gravid med en liten jente!

Da Sofia Richie Grainge giftet seg med Elliot Grainge i april i fjor, gikk bryllupet verden rundt! Bryllupet ble dokumentert av Vogue, og det var også de som fikk gleden av å dele den store nyheten om at hun nå venter sitt første barn.

Den 25 år gamle modellen har i et langt intervju avslørt at hun venter en liten jente.

Terminen er satt mellom 21. mai og 20. juni, så det blir en gemini-baby.

– Hun vokser ganske raskt, så terminen er litt i luften, forteller Grainge.

Sofia Richie Grainge venter sitt første barn.
Foto: Instagram/ @sofiarichiegrainge

Babyens kjønn avslørte ekteparet for hverandre med to partypoppere!

– Vi trodde begge virkelig at det var en gutt, så det var et skikkelig sjokk.

– Jeg har alltid drømt om en datter, og Elliot er også veldig begeistret for at det er en jente. Jeg tror det er så typisk for gutter å ønske seg gutter, men han har så mange søstre. Det var veldig søtt, han er veldig følsom, sier hun.

https://www.tiktok.com/@sofiarichiegrainge/video/7328149055526178091?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7132440168208025094

Grainge vil holde datterens liv utenfor sosiale medier.

Supermodellen forteller at hun vil være beskyttende, men ikke for beskyttende.

– Jeg vil være involvert, men ikke for involvert. Jeg må finne den balansen. Vil at barnet mitt skal være et barn, så jeg kommer ikke til å publisere barnet mitt på Instagram.

– Jeg har ikke tenkt å ta den tilnærmingen, fordi jeg vil at barnet mitt skal ha muligheten til å gjøre hva hun vil med livet sitt. Hvis hun vil være en privatperson, vil jeg at hun skal kunne ta det valget. Hvis hun vil være en offentlig person, kan hun ta det valget for seg selv, forklarer Grainge.

Sofia Richie Grainge venter sitt første barn.
Foto: Instagram/ @sofiarichiegrainge
Sofia Richie Grainge venter sitt første barn
Foto: Instagram/ @sofiarichiegrainge

Valgte å holde graviditeten skjult ganske lenge.

– Jeg postet ikke noe innlegg, fordi jeg ønsket å ha denne store kunngjøringen. Jeg var bekymret for å nå visse milepæler, så da jeg passerte 21-ukers grensen, følte jeg at jeg var i den trygge sonen.

Les også
Nå skal du kle deg som en cowboy

– Nå som jeg er der, føler jeg at jeg har kommet meg over de store hindringene. Jeg føler meg trygg og komfortabel med å kunngjøre det, – og jeg kan nå ha de åpne samtalene og være ærlig med folk som ser på videoene mine, forteller hun.

Venter sitt første barn!
Foto: Instagram/ @sofiarichiegrainge

Grainge gleder seg nå til å fortelle følgerne sine hva hun har vært gjennom de siste månedene.

– Jeg er veldig spent, og jeg ser frem til å åpne meg opp for disse plattformene og fortelle følgerne mine hva jeg har vært gjennom. Jeg kan ikke vente med å åpne den døren igjen, meddeler den vordende moren.

Venter sitt første barn!
Foto: Instagram/ @sofiarichiegrainge

Les også: Datingtrendene for 2024

Siste saker

Mest lest nå
Les mer