Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
bymagmalou. foto getty images

Slutt for norsk motemerke – og butikk

Etter åtte år.

På Frogner i Oslo ligger konseptbutikken MagMalou med motemerker som Ganni, Bytimo, Gestuz og Munthe – i tillegg til eier Marthe Kveli Valeberg sitt eget merke: byMagMalou.

Men etter åtte år annonserer mote-gründeren og stylisten nå at byMagMalou-eventyret er over. Valeberg forteller til Melk & Honning at butikken og nettbutikken holder åpent til 1. juli eller så lenge varelageret rekker. I tillegg til å selge ut varelageret har butikken tatt inn mye second hand og vintage.

– Dette er en relativt ny beslutning og fremdeles litt trist og uvant for meg. MagMaLou-butikken på Frogner og byMagMalou-kolleksjonene har vært babyene mine i åtte år.

– Jeg har virkelig lært sinnsykt mye underveis, og har satt enormt stor pris på kunder, ansatte, venner og familie som har støttet og inspirert meg i alle disse årene, sier Valeberg.

Hun understreker at retail-bransjen er i stor endring. Selv er hun nå klar for nye prosjekter og utfordringer.

En kronisk muskeldiagnose har gjort det vanskelig for mote-gründeren å drive både butikk og klesmerke. Men ferdig i bransjen er hun ikke.

– Jeg gleder meg til å jobbe med nye og kreative ideer, så får vi se hva som skjer parallelt som vi fortsetter å utvikle podcasten vår Marthe & Isabel, sier Valeberg om podcasten hun har sammen med skuespiller og venninne Isabel Ødegård.

– Først skal jeg ta meg en god og lang sommerferie, og ha mest mulig kvalitetstid med familien og barna før jeg kan si noe mer konkret om hva som kommer til høsten. Men jeg tviler på at jeg vil gå den arbeidsledig i møte.

https://www.instagram.com/p/BwMDW2xAd3W/

Hovedbilde: Getty Images

Les også
Foreo-sjefen: – Skjønnhetsteknologibransjen er i stadig endring

Les også: Topshop legger ned alle butikkene i USA

Siste saker

Mest lest nå
Les mer