Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @sebastiansolberg @nathaliehelgerud @silvalot @anettringstad

Slik skal moteprofilene feire påske i år

– Jeg håper å kunne etablere noen påsketradisjoner på hytta med gjengen.

Påsken er rett rundt hjørnet og enten den skal tilbringes i byen eller på fjellet er fridager, påskefrokost og påskeegg varmt velkommen. Vi har spurt et knippe norske moteprofiler hvordan påsken deres ser ut i år – og om de har noen faste påsketradisjoner.

Sebastian Solberg

– Vi kjøpte hytte i desember, så vi skal være mye der sammen med barna. Jeg elsker å være på Norefjell med familien, så jeg gleder meg skikkelig til noen dager der med frisk luft, mye aktiviteter og sikkert litt heng med naboene som har barn i samme alder, sier han til Melk & Honning.

– Vi har vært sykt heldig med hyttenaboene og alle de vi har møtt så langt er så sjukt hyggelige folk. Det blir nok også litt jobbing. Jeg har nylig tatt på meg et oppdrag som regissør for en ny TV-serie som kommer til høsten, så mulig jeg må ta noen dager med opptak til det.

Har du noen faste påsketradisjoner?

– Etter vi fikk barn har vi laget påskeegg til dem. Det er veldig hyggelig. Annet enn det prøver vi å spise en digg lammemiddag og få sneket inn en fest eller to med venner. Da jeg var liten så vi alltid på Narnia. Tror kanskje mitt eldste barn kan like det i år så det skal vi prøve på.

– Så håper jeg å kunne etablere noen påsketradisjoner på hytta med gjengen.

Pynter du hjemme til påske? I så fall, hvordan?

– Nei, jeg pynter ikke hjemme. Synes ikke påskepynt er så veldig fint, men det er jo en anledning til å kle seg i litt finere klær enn vanlig når man skal i middager. Barna lager noe påskefarger i barnehagen som vi sikkert må ha fremme i år. Så blir vel litt gule fjær og sånn. 

Får du eller gir du bort påskeegg? Og hva er et must i påskeegget?

– Jeg fikk alltid av bestemor, men etter jeg selv fikk barn har hun droppet oss og gir til oldebarna i stedet. Så det er som regel barna som får egg. Noen år har jeg gitt en liten oppmerksomhet til en venn av meg som jeg synes fortjener det. Det kan være alt fra en pyntegjenstand til huset, billetter eller gavekort til noe vi kan gjøre sammen, en god vin eller masse godteri.

Les også
Nå kan du stemme i Melk & Honnings kåring av årets beste skjønnhetsprodukter

– Jeg synes det er en fin måte å vise venner at du setter pris på dem.

Slik skal moteprofilene feire påske i år
Sebastian forteller at han ikke pleier å pynte hjemme til påske. Foto: Instagram/ @sebastiansolberg

Hvordan kler du deg helst i påsken?

– På fjellet liker jeg farger, men jeg har også mye rolige slalomklær og strikk som jeg synes passer perfekt i påsken. Jeg har nylig kjøpt en jakke fra Casablanca som skal brukes mye denne påsken, også har jeg et par vintage-furs kjøpt i NYC og en faux fur fra GANT som jeg synes er sykt kul.

– På middager kjører jeg kanskje en mer preppy stil en vanlig og på kveldene liker jeg å sitte i noe digg ullundertøy eller en fresh joggedress.

Nathalie Helgerud

– Vi er ofte i Marbella i påsken, men i år skal jeg og min lille familie på hyttetur med venner i Vågå. Gleder meg til masse kos og skiturer med Kvikk Lunsj og pølser, påskerenn og påskeegg fylt med godterier. Dette blir den første påsken datteren min kommer til å sette ordentlig pris på, så det kommer til å være mest fokus på henne i år.

– Og det blir så koselig!

Har du noen faste påsketradisjoner?

– Jeg elsker å pynte til påske! Påskeeggene mine fra Royal Copenhagen tar jeg alltid frem helgen før påske hvert år, ellers er lange og gode frokoster et must for meg. Og å lese masse bøker. For meg er påsken en høytid hvor man skal slappe av og nyte god mat og spise så mye godteri man bare vil!! 

Pynter du hjemme til påske? I så fall, hvordan?

– Om jeg gjør! Hehe. Jeg pynter med mine kjære Royal Copenhagen-egg (kjøper gjerne et nytt hvert år) også har jeg alltid gule tulipaner og gåsunger.

Les også
Helgevibber med: Julie Bergan

– Får heller aldri nok av fine påskeservietter og eggeglass med søte kaniner eller påskekyllinger på. 

Får du eller gir du bort påskeegg? Og hva er et must i påskeegget?

– Jeg får alltid påskeegg av mamma. Det trenger ikke være så stort, men det er alltid fylt til randen med smågodt.

– Mamma kan godteri! 

Hvordan kler du deg helst i påsken?

– I år vil jeg gå i deilige kashmirgensere, en fresh tights og UGGs i tillegg til en stor og deilig pysj på hytta. Jeg er kanskje ikke den mest sporty personen, så utendørs finner du meg nok i sherlingjakken min fra Envelope og med solbriller fra Celine på nesa. Jeg er nok litt byjente på fjellet. Går jeg på langrenn så kjører jeg ikke fullt Dæhlie-utstyr.

– Det blir nok heller en stor anorakk, hvite slalombukser fra Fusalp og Perfect Moment-hårbåndet mitt. 

Slik skal moteprofilene feire påske i år
Nathalie forteller at hun alltid får påskeegg av moren sin. Foto: Instagram/ @nathaliehelgerud

Anett Ringstad

– I år skal jeg tilbringe påsken på fjellet i Hemsedal med familien min som alle andre år. Påsken er min favorittperiode på fjellet, og jeg gleder meg spesielt mye i år da det er mer snø enn noen gang.

Anett skal tilbringe påsken på fjellet. Foto: Instagram/ @anettringstad

Har du noen faste påsketradisjoner?

– Jeg har to små barn, så det er viktig for meg å skape faste tradisjoner for de. Påskefrokostene på hytta hvor barna maler egg må alltid gjennomføres ellers er frokostene i påsken viktige. Da pynter jeg alltid litt ekstra og eggene skal være gule. Langrennstur med hyttenaboene våre hvor vi finner oss en lun krok i snøen med masse sol, med skirenn og grilling er en av de hyggeligste tradisjonene i påsken. Vi har også alltid påskejakt med rebusløp for barna på påskeaften.

– Ellers er det veldig gøy med afterski i solen.

Pynter du hjemme til påske? I så fall, hvordan?

– Da jeg alltid er på fjellet i påsken pynter jeg kun på hytta, men jeg elsker å pynte og gjøre det litt ekstra koselig. Jeg liker godt pynt som er litt stort og ordentlig, ikke for mye juglete krimskrams.

Les også
STILORAMA: Tiril Refsum

Får du eller gir du bort påskeegg? Og hva er et must i påskeegget?

– Jeg gir alltid påskeegg til alle våre ansatte på Moniker, Moniker Sport, Moniker Man og Colina Agency. Det varierer hvert år.

– Men smågodt er vel et must.

Anett forteller at hun alltid gir påskeegg til de ansatte på Moniker og Colina Agency. Foto: Instagram/ @anettringstad

Hvordan kler du deg helst i påsken?

– Det går som regel i skiklær store deler av døgnets tider, og jeg elsker alle skiklærne fra Perfect Moment. Når jeg ikke er ute bruker jeg mye baselayers fra Cordova eller min favoritt ulldress med stjerner fra Perfect Moment.

Paolla Da Silva

– I skrivende stund er jeg i Brasil på ferie for første gang siden jeg kom til Norge i 2008. Det blir å nyte påsken her i år.

Har du noen faste påsketradisjoner?

– Når jeg er hjemme i Norge drar jeg og kjæresten alltid på skogstur enten med overnatting eller ei. Og klisjé nok har vi alltid på oss Solo-genserne våre.

– Det er noe skikkelig koselig ved det synes jeg.

Pynter du hjemme til påske? I så fall, hvordan?

– Nei, det gjør jeg ikke. Men jeg synes det er veldig hyggelig når andre gjør det!

Får du eller gir du bort påskeegg? Og hva er et must i påskeegget?

– Jeg pleier å gi til søstrene mine og meg selv, tihi.

– Jeg tenker sjokolade er et must! 

Paolla pleier å gi påskeegg til søstrene sine og til seg selv. Foto: Instagram/ @silvalot

Hvordan kler du deg helst i påsken?

– Hjemme i Norge blir det som regel mye turtøy siden vi pleier å like oss ute rundt den tiden, men i år blir det byttet ut med bikini. 

Les også: 11 interiørfunn til påske

Siste saker

Mest lest nå
Les mer