Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Slik shopper millennials – og dette er yndlingsmerket deres

Ny global undersøkelse gir oss svaret

Millennials må være den generasjonen gjennom tidene som i aller størst grad er blitt omtalt, harselert med og analysert. Hele handelsstanden forsøker tilsynelatende å skape en estetikk som appellerer til denne gjengen. Når man snakker om at noe er populært og trendy, er det i hovedsak hvorvidt det kommer til å treffe millennials eller ei det er snakk om.

Nå har en stor global spørreundersøkelse forsøkt å avdekke denne målgruppas yndlingsmerker og shoppingvaner. 

Det er US by USB Group AG som har valgt å stille 3000 forbrukere i USA, Europa og Kina spørsmål om disse tingene, og det er Business of Fashion som først skriver om det i dag.

Ifølge resultatet som ble publisert forrige fredag har de mellom 18 og 35 år bidratt til hele 85 prosent av salgsøkningen i luksusmarkedet det siste året. De kommer også til å representere nesten halvparten av all luksusshopping innen 2025.

Fra Gucci SS’19-kolleksjon

Når det kommer til millennials’ yndlingsmerker er det Gucci og Louis Vuitton som går av med seieren. Dette har man i tillegg til selve undersøkelsen kommet frem til ved å analysere data fra sosiale medier.

Denne målgruppen kjøper også mye mer på nett enn den eldre generasjonen, men foretrekker fremdeles, noe overraskende, fysiske butikker.

Kinesiske millennials velger å bruke omtrent like mye penger på luksusprodukter som de eldre generasjonene mens i Italia og USA bruker unge mennesker en del mer penger på dette enn de eldre.

Bilder: Via Instagram @gucci og dazeddigital.com

Les også: Nå blir det enda enklere å shoppe via Instagram

Siste saker

Mest lest nå
Les mer