Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Slakter antrekket Kylie Jenner brukte på the Met Gala
Foto: Kevin Mazur/MG22 via Getty for The Met Museum/Vogue

Slakter kjolen Kylie Jenner brukte på the Met Gala

«Hvorfor har hun på seg brudekjole og baseball-caps?»

Den første mandagen i mai er for mange blitt synonymt med the Met Gala i New York. Motebransjens svar på Oscar-festen kunne endelig gå av stabelen som normalt, etter to år med koronapandemi og avlysning og utsettelser.

The Met Gala er kjent for sine spennende dresscodes og iøynefallende antrekk hos gjestene.

Det har resultert i alt fra overdådige pavekostymer til lysekroner og hamburgere. Noe som ikke har falt i god jord hos denne moteskaperen, som mener the Met Gala «pleide å være veldig chice mennesker i veldig vakre klær».

Derfor falt nok årets dresscode, Gilded Glamour, mer i smak.

katy perry
Katy Perry som hamburger i 2019. Foto: Rebecca Smeyne via Getty

Kylie Jenner dukket imidlertid opp i et antrekk som nettet har delte meninger om.

Hun hadde pyntet seg med det som ser ut som en god, gammeldags bløtekake-brudekjole, med tettsittende overdel og et stort og fyldig skjørt med langt slep. Til antrekket hadde 24-åringen noe som kan minne om en baseball-caps med slør på hodet.

Kylie Jenner på the Met gala
Kylie Jenner i det omdiskuterte antrekket. Foto: Gotham via Getty

«Jeg har så lyst til å elske dette antrekket, men hun ser så ukomfortabel ut og det er bare ikke KYLIE JENNER», skriver en bruker på Twitter.

«Hvorfor har Kylie på seg brudekjole og baseball-caps?» skriver en annen.

Antrekket er fra Off-White, og kan sees på som en hyllest til sjefdesigner og grunnlegger Virgil Abloh, som brått gikk bort i november i fjor, mener The Independent.

«En ting jeg setter pris på med antrekket til Kylie er at jeg forstår at det er en måte å hylle avdøde Virgil Abloh og noe av hans siste arbeider på», skriver en bruker på Twitter.

met gala
Kylie, Khloé, Kourtney og Kendall Jenner på mandagens Met Gala. Foto: Kevin Mazur/MG22 via Getty for The Met Museum/Vogue

I år var for øvrig første gangen alle Kardashian/Jenner-søstrene var invitert til the Met Gala.

Kylie Jenner tok seg tid til å posere med søstrene sine Kourtney, Khloé og Kendall Jenner på den røde løperen. Kourtney Kardashian ankom veldedighetsgallaen med forloveden Travis Barker, begge ikledd skjørt fra Thom Browne, ifølge The Independent.

kardashian
Kourtney Kardashian med Travis Barker på den røde løperen. Foto: Gotham via Getty

Storesøster Kim Kardashian ankom litt senere med sin nye kjæreste Pete Davidson. Hun var ikledd den nå ikoniske og avslørende the naked dress brukt av Marilyn Monroe i 1962, da hun sang Happy Birthday, Mr. President til president John F. Kennedy i forbindelse med 45-årsdagen hans, ifølge The Independent.

kim og pete
Kim Kardashian og Pete Davidson. Foto: James Devaney/GC Images via Getty

Les også: Kalte Kim Kardashian feit – nå angrer hun

Les også
Nå er Gym Lips en TikTok-trend

Siste saker

Mest lest nå
Les mer