Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Skuespilleren er Pradas nye ansikt utad

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Å bruke kjente ansikt utad er et salgstriks som har eksistert i over 200 år. Likevel var det mange som rynket på nesen da Vogue-redaktør Anna Winotur begynte å bytte ut modeller med blant annet skuespillere på forsiden av bladet.

Idag ser vi dog kjendiser minst like mye på en reklameplakat som i deres valgte yrker og noen klarer til og med å øke salget betraktelig. Kanskje har dette inspirert Prada, som for et år siden kom med mørkerøde tall i omsetningsbiten. For deres seneste kampanje har italienerne nemlig hentet inn Eddie Redmayne til å posere foran kamera i kolleksjonen for høst 2016.

Les også: Dette er Dior Hommes nye ansikt utad

Skuespilleren har tidligere vært ansikt utad for Burberry sammen med Cara Delevingne, men Prada skal ifølge Dazed hatt ham som et naturlig valg i deres kampanjebilder skutt av Craig McDean.

– Redmayne er ikke fremmed for å fordype seg i historisk betydningsfulle karakterer og her spiller han både helten og skurken, heter det i en pressemelding.

Prada1

Prada2

Prada3

Prada4

Bonus: Å være modell er ikke helt nytt for Redmayne, da briten før skuespillerkarrieren skjøt fart ble benyttet til både det ene og det andre:

(Skjermdump via YouTube)

(Skjermdump via YouTube)

Les også: Dette er verdens stiligste menn

Les også
Dette skjer i Oslo på 17. mai

Siste saker

Mest lest nå
Les mer