Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Denne skolen forbyr «cornrows»

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Noen skoler har uniformer, en ting som gir både fordeler og ulemper. Skoler som derimot ikke har uniformer kan fremstå som de tillater alle garderober, men den gang ei.

Det har lenge blitt debattert rundt hvor lite jenter kan få ha på seg, siden de tydeligvis har ansvar for hvorvidt mannlige lærere klarer å konsentrere seg eller ei, men strikken kan visst dras enda lengre.

Les også: Forbyr hudblekende kremer

I høst skrev Melk om det amerikanske universitetet som ikke tillot elevene å sette opp håret i en manbun. Denne gangen handler det nok en gang om hår, men om en high school i Louisville som forbyr blant annet dreads og cornrows. Noe som ikke faller helt i god jord hos de som bruker disse gamle teknikkene for å håndtere håret og beskytte det mot vær og vind.Attica Scott tweetet på onsdag dette strenge reglementet datteren hadde fått og sosiale medier fikk fort fart på seg. Folk spør om når hår startet å påvirke barns evne til å lære på skolen og lurer på om dette i det hele tatt er lov. Scott kan fortelle Think Progress at hun har snakket med foreldre og elever fra tdligere år som er takknemlige for det hun gjør.

– Foreldre ville ikke å si ifra fordi de ikke ville skolen skulle hevne seg og studenter har ikke hatt lyst til å si noe fordi de følte seg helt alene. Og min datter følte seg alene helt til folk responderte og takket for at hun hadde tatt det opp og at de ikke kunne fordra disse reglene, sier hun til avisen.Les også: Nå kan du få håret til Gigi og Kendall

Siste saker

Mest lest nå
Les mer