Se Skam-stjerne i H&M x Erdem sin kampanjevideo

Ruby Dagnall, kjent fra suksesserien Skam, har hovedrollen i H&M x ERDEM sin nye kampanjevideo som slapp i dag.

Siden en liten teaser fra kampanjen ble sluppet i sommer, hvor kun bakhodet til 17-åringen vises, var det mange som fikk nyss om at det var den norske skuespilleren som var hanket inn for den svenske kleskjeden sitt nye designsamarbeid. Dagnall er aller mest kjent for rollen sin i Skam hvor hun spiller Emma i de to siste sesongene. Men hun har også fått anerkjennelse for rollen sin i filmen Rosemari.

Tidligere denne måneden løftet H&M endelig sløret og kunne bekrefte at Dagnall fronter det eksklusive samarbeidet. I dag slapp kampanjefilmen hvor vi får se den unge skuespilleren i en av hovedrollene.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Se hele kolleksjonen til H&M x Erdem

Behind the scenes fra filminnspillingen
Behind the scenes fra filminnspillingen

Det er filmskaperen Baz Luhrmann, som tidligere har regissert blant annet Moulin Rouge og The Great Gatsby, som står bak kampanjen. Den fire minutter lange filmsnutten ved navn «The Secret Life of Flowers» tar seernee med inn i et eventyrlig herregård hvor det «alltid er vår». Herskapshuset er fylt til randen med blomster, som er inspirert av blomsterprintet ERDEM er så kjent for. Det mystiske universet er akkompagnert av Years & Years sin nye låt «Hypnotised».

Den lille filmen viser en intens kjærlighetshistorie hvor Dagnall er i sentrum. 

– Jeg ville at filmen skulle være som en spillefilm. Det er en veldig moderne kjærlighetshistorie fra et landsted som er fylt med hemmeligheter. Det blir som en metafor for vår tid – livet der ute er hardt, men inne i huset fortsetter alt det som virkelig betyr noe å vokse i en evig vår, sier regissøren.

Ruby Dagnall deler skjermen med blant annet Thom Rhys Harries, Hero Fiennes Tiffin, Harriet Walter,samt supermodellene Saskiade Brauw, Imaan Hammam, Grace Hartzel, Fernando Cabral, Neels Visser og Tony Ward.

Se filmen her: 

Les også: Se bilder fra H&M x Erdem-lanseringen i LA

Artikkelen fortsetter under annonsen