Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se bilder fra H&M x Erdem-lanseringen i LA

Melk & Honning var tilstede på den eksklusive festen som feiret designersamarbeidet mellom H&M og Erdem.

Festen foregikk på den historiske klubben Ebell i Los Angeles. Erdem x H&M-kolleksjonen er romantisk og preget av blomstermønster, noe som gjenspeilet seg i lokalet. For anledning var klubben forvandlet til en botanisk hage og catwalken var omringet av planter.

Det er den tysk-kanadiske designeren Erdem Moralioglu som står bak kolleksjon. Han er spesielt kjent for sine vellagde kjoler med detaljerte og iøynefallende mønster. Erdem går i fotsporene til blant annet Kenzo, Balmain og Karl Lagerfeld som tidligere har vært gjestedesigner for H&M.

Forrige uke slapp lookbooken av samarbeidet fotografert av Michal Pudelka. I likhet med kleskjedens samarbeid tidligere har designeren tatt utgangspunkt i sine egne kolleksjoner og tilpasset det til H&M-kunden. For første gang har han også designet en herrekolleksjon.

– Det var så spennende å se kolleksjonen komme til live i Los Angeles. Det har vært fantastisk å samarbeide med H&M om disse plaggene, som jeg er veldig spent på å dele med hele verden, forteller designeren.

Malgosia Bela, Alek Wek og Guinevere Van Seenus presenterte Erdem x H&M-kolleksjonen foran kjendiser, influencere og motepresse fra hele verden. Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Zendaya Coleman, Alexa Chung og Kate Mara var blant de kjente fjesene som satt på første rad. Etter moteshowet holdt Grimes konsert i et rom fylt av blomster.

– Erdem har virkelig laget en magisk verden for oss med ERDEM x H&M. Eventet fanget opp hvor mektig skjønnheten er i kolleksjonen – en følelse verden trenger nå mer enn noen gang, sier Ann-Sofie Johansson, kreativ leder i H&M.

ERDEM x H&M vil være tilgjengelig i utvalgte H&M-butikker over hele verden og online den 2. november.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Se bilder fra festen her: 

Vi er på #ERDEMxHM-festen i Los Angeles – se vår Insta Stories 🎉

Et innlegg delt av MELK & HONNING (@melkoghonning)

Vi er på #ERDEMxHM-festen i Los Angeles – se vår Insta Stories 💫 @hodovodo @celineaagaard_ @hm @erdem

Et innlegg delt av MELK & HONNING (@melkoghonning)

Alexa Chung

Ann-Sofie Johansson

Baz Luhrmann, Catherine Martin og Ann-Sofie Johansson og Erdem Moralioglu

Erdem Moralıoglu

Imaan Hammam

Kate Bosworth

Neels Visser

Zendaya

Les også: Klesgiganten lanserer kolleksjon inspirert av Stranger Things

Siste saker

Mest lest nå
Les mer