Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se popstjernens kleskolleksjon

1176482

Foto via Dazed

Det er ikke nok med en enkel band t-shorte lenger, artister skal gjerne lanserer sine egne kleskolleksjoner i forbindelse med albumslipp.

Beyoncé, Justin Bieber og Kanye West har gjort det tidligere med stor suksess. For eksempel tjente sistenevnte over 1 million dollar på én helg på sin merch-linje til albumet «The Life of Pablo».

Den siste artisten som har tatt steget inn i moteverdenen med å lansere en egen kleskolleksjon er Zayn Malik i forbindelse med sitt nyeste soloalbum «Mind of Mine». 

– Jeg ville bruke denne muligheten til å utvide mine ideer som artist, og gi fans et nytt innblikk i hvem jeg er, forteller det tidligere One Direction-medlemmet et intervju med Vogue.

Kolleksjonen består av 23 plagg, inkludert hettegensere og t-shorter med print av alt fra hans ansikt til tekst på Urdu.

– Familien min er fra Pakistan, så å ha kunst på Urdu betyr veldig mye for meg, sier Zayn som også synger deler av tekstene på Urdu.

Kolleksjonen har tydelige inspirasjon fra 80- og 90-talls band t-shorter. Malik hentet faktisk inn Mark Wilkinson, den tidligere illutratøren til mange heavy metal band som blant annet Iron Maiden, til å hjelpe han med det grafiske.

– Å jobbe med Mark har gitt meg mulugheten til å jobbe med et spennende konsept med mye farger og detaljer, forteller den 23-årige britiske popstjernen.

1179630

Unknown-6

1179629

 

Unknown-8

Les også: Gigi og Zayn lever «la dolce vita» i nye Vogue

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer