Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se norske Andreas Melbostads seneste kolleksjon for Diesel Black Gold

Nylig oppdatert43

For få timer siden ble Diesel Black Golds nyeste kolleksjon presentert i industrielle omgivelser, under moteuka i Milano.

Det er første gang luksusmerket vises i den italienske motebyen – siden grunnleggingen i 2008, har visningene nemlig alltid blitt holdt i New York.

Sjefen selv er norske Andreas Melbostad, som har vært kreativ leder og designer for dame-og herrekolleksjonen siden 2013.

Han har tidligere uttalt til Glamour at den typiske Diesel Black Gold-kvinnen har en sterk følelse av identitet, med hauger av selvsikkerhet og styrke. Den følelsen kom tydelig frem under dagens visningen.

I sedvanlig stil hadde kolleksjonen en stram og militær følelse, iblandet rock’n’roll.

Looksene var preget av nylon, fløyel, paljetter og brokade, samt utpreget bruk av skinn og denim – to av Diesels fremste kjennetegn. Mini-skjørt ble kombinert med tungt yttertøy, knelange boots sto i kontrast til sukkersøte topper og håndholdte clutcher pyntet opp hverdagsantrekk – det hele i en monokrom fargeskala i hvitt, marineblått og sort. 

Desktop3

Melbostad ble oppdaget av eks-Lanvin designer Alber Elbaz, mens han gikk på London’s Royal College of Art. I etterkant har han vært innom Yves Saint Laurent, Nina Ricci, Calvin Klein og nedlagte PHI – før han ble valgt som sjefsdesigner for Diesel Black Gold i 2012.

Diesels grunnlegger er den flamboyante italieneren Renzo Rosso.

Merket var i høst i vinden etter at det ble kjent at de ville annonsere på pornosiden Pornhub.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer