Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se Nike sitt uvanlige kjendissamarbeid

Nike er ikke fremmed for å samarbeide med kjente fjes, men deres nyeste kampanje er dog litt utenom det vanlige. I Nike Women sin kampanje for «Zonal Strengt Tights» teamer de opp med ingen ringere enn artisten Tahliah Debrett Barnett aka FKA Twigs – som har med seg en hel gjeng rå damer og menn.

Den britiske stjerna er kreativ leder for kampanjen som skal kaste lys over makten av bevegelse og understreke sport som en viktig uttrykksform. 28-åringen er nemlig litt av atlet selv – før hun slo igjennom som artist jobbet hun som bakgrunnsdanser for andre.

– Da Nike først kom til meg angående dette prosjektet, så jeg på det som en mulighet til å vise unge mennesker at de har makten til å bli den beste versjonen av seg selv, forteller FKA Twigs i en pressemelding.

Les også: Lanserer sin egen ekstra eksklusive parfyme

MTQ0MjcyNTUzNTMwMjM4MzM1

Twigs står for idéen bak kampanjen og har regissert videoen «do you believe in more», hvor hun har med seg 12 atleter som hun har møtt gjennom karrieren og beundrer – som driver med sport som normalt ikke får så mye oppmerksomhet fra Nike. Med på laget har hun blant andre fiolinist og danser Saskia Horton, danseren Paleta CalmQuality, fekteren Miles Chamley-Watson og Jay Kirton som driver med karate.

Soundtracket til videoen er det også Twigs som står for. Hun valgte en sang hun allerede hadde laget før hun inngikk samarbeidet med det amerikanske sportsmerket.

– Jeg skjønte at sangen «Trust In Me» passet perfekt fordi teksten sier «put your trust in me», slik at vi på en måte spør folk om å stole på meg og de andre fantastiske atletene i videoen. Vi har jobbet hardt med å perfeksjonere våre uttrykk og skape våre egne skjebner, og vi føler oss komfortable i kroppene våre, forteller hun.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

 

Les også: Rapperen gir nytt liv til 90-tallsfavoritten

Siste saker

Mest lest nå
Les mer