Holzweiler AW20. Foto: Ignat Wiig

Se Melk & Honnings egne bakombilder fra Holzweiler-visningen

Viste under moteuken i København.

Igjen viste Holzweiler under moteuken i København.

Melk & Honning var på plass under visningen onsdag med egen fotograf backstage.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Holzweiler-familien om supersuksessen

Kolleksjonen, som har fått navnet Our Soil, og som blant annet ser til norsk jordbruk og natur for inspirasjon, ble vist på den tidligere plastsorteringsfabrikken The Plant utenfor sentrum av den danske hovedstaden. Set-designet var signert den prisvinnende norske arkitektkontoret Snøhetta som det norske motemerket flere ganger tidligere har samarbeidet med, blant annet for utformingen av deres hovedkvarter og showroom på Lysaker Brygge, online-plattformen og nå sist flaggskipbutikken i Oslo sentrum.

– For denne kolleksjonen har vi sett til naturen, dalene, fjellene, skogene og jordbruket for inspirasjon. Kolleksjonen utforsker de mange falsettene av det landlige Norge, fra strikkede jordmønster til fossile prints inkorporert med tykke, taktile stoffer laget for funksjon og holdbarhet. Vi har jobbet omhyggelig med nye teksturer og finisher på yttertøy, skreddersøm og workwear-inspirerte antrekk, sier Maria Skappel Holzweiler.

Stylistene var Alexandra Carl og redaktør for System Magazine, Rana Toofanian.

– Det føles spennende å bringe Rana og Alex ombord som en art director-duo. Visjonene deres er alltid litt på kanten, og jeg mener det var viktig for oss denne sesongen å ta ting et steg videre ettersom vi ikke lenger er «the new kids on the block». Å skape et samfunn handler om å jobbe med ulike kreatører – det reflekteres absolutt i teamet vårt, sier Andreas Holzweiler.

Se Melk & Honnings egne bakombilder fra visningen:

Alle foto: Ignat Wiig