Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se luksusmerkets flyplass-mareritt

(YouTube)

(YouTube)



Med tanke på at folks utholdenhet – i henhold til hvor lenge en orker å holde konsentrasjonen på én ting om gangen – er blitt faretruende svekket, er det nesten overraskende at merker tar seg bryet med å lage kampanjevideoer som varer mer enn 1 minutt.

Heldigvis er det fortsatt en andel av menneskeheten som lar seg fascinere og Burberrys nylige julekampanje fikk for eksempel mye oppmerksomhet for sin trailer-lignende snutt. Om et bilde sier mer enn tusen ord, kan levende bilder prate hull i hodet på deg og Prada prater i hele 12:47 minutter i deres ferske – og stumme – kampanjevideo.

Les også: Prada taper omsetning

Fra skaperen av «Silver Linings», filmen som ga Jennifer Lawrence en Oscar for beste skuespillerinne, viser det italienske motehuset via David O. Russell en surrealistisk film på en flyplass. Foran kamera ser en blant annet «Girls»-stjernen Allison Williams, «Slumdog Millionaire»-skuespilleren Freida Pinto og Kuoth Wiel fra filmen «The Good Lie». I tillegg dukker både John Krasinski og Sacha Baron Cohen opp, så denne stjernespekka drømmen for våren 2017 kan umulig unngås å bli lagt merke til:



Les også: The Devil Wears Prada har 10-årsjubileum – se 10 legendariske tilbakeblikk

Les også
Stilorama: Emilie Skolmen

Siste saker

Mest lest nå
Les mer