Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Se bildene fra Giseles hotte nye kampanje for Givenchy

gisele-givenchy-jeans-campaign-1-1200x702Supermodellen Gisele Bündchen har klart å oppnå det meste man kan ønske seg i løpet av en modellkarriere. Hun har booket alt mulig av kampanjer, editorials og visninger, og var Victoria’s Secret sin hovedengel i en årrekke. Etter at 35-åringen fikk barn for noen år siden har hun trappet ned på modelljobbinga, og i stedet levd et familieliv fylt med trening, et ekstremt sunt kosthold og fokus på å skape en bedre verden. – av Instagram å dømme.

Men for kort tid siden ble det klart at Givenchys kreative leder gjennom 10 år, Riccardo Tisci, har valgt brasilianeren med de gyldne lokkene som ny kampanjemodell for Givenchys jeanslinje.

070816-gisele-givenchy

Skjermbilde 2016-07-10 kl. 16.52.38

Skjermbilde 2016-07-10 kl. 16.52.55

I et av kampanjens bilder sitter Gisele på ryggen til en mannlig modell, toppløs med en stor sort sladd over brystene. Det er foreløpig ikke kommet frem om dette er et tilsvar til «free the nipple» frustrasjonen som rager på Instagram.

Det er ikke første gang Givenchy velger en modell fra aller øverste hylle til kampanjene sine. Da merket skulle skyte sin SS16-kampanje booket de inn intet mindre enn 27 supermodeller – inkludert vår egen Iselin Steiro.

Les også: Beyoncés stylist: – Jeg blandet leggings fra Forever 21 med en Givenchy-genser

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

Siste saker

Mest lest nå
Les mer