Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Skjermbilde fra Black Widow

Scarlett Johanssons kobberfargede hår spås å bli en av høstens største trender

36-åringens Black Widow-manke slår an.

Nylig kunne Melk & Honning melde at såkalt ulvesveis er det store på hårfronten akkurat nå. Denne litt tilfeldige frisyren med ulike lengder som rammer inn ansiktet, fikk som så mye annet bein å gå på på TikTok. Da Billie Eilish viste frem sin nye ultrablonde manke, hadde hun også gått for en wolf cut.

Dette følger av en annen tendens, nemlig en layered frisyre á la Rachel Green. Dette seilte selvfølgelig opp som en trend i forbindelse med Friends-reunion episoden, som slapp like før sommeren. Det er helt tydelig at det ikke er spesielt in å klippe håret i en lengde.

Når det kommer til hva som spås som den store hårtrenden denne høsten, er det derimot en annen Hollywood-stjerne som får æren av å være inspirasjonskilden.

Les også: Avslører hva som skjer med Carrie og Mr. Big i nye Sex & Singelliv

Scarlett Johansson som Black Widow står bak en av høstens største hårtrender.

Den amerikanske skuespilleren har naturlig brunt hår, men har farget eller bleket håret for flere av rollene hun har spilt.

Som den russiske agenten Black Widow – aka Natasja Romanova – har Johansson kobberfarget hår. Hun har spilt denne rollen i flere av Marvel-filmene, men nylig hadde den første egne Black Widow-filmen premiere.

Se traileren her:

Det er i forbindelse med dette at flere nå spår at 36-åringens hårfarge vil bli trendy i månedene som kommer.

Popsugar som omtaler saken forteller at det var en markant oppgang i Google-søk etter «Copper hair» etter at filmen ble sluppet på kino.

De påpeker også at en av fordelene med akkurat denne hårtrenden er at man som mørkhåret ikke nødvendigvis trenger å helbleke håret i forkant. De rødlige pigmentene vil nemlig synes over en del bruntoner.

Les også
Jared Leto skal spille Karl Lagerfeld i ny biografisk film

Black Widow har forøvrig flere scener som er innspilt i Norge, nærmere bestemt på Sunnmøre. DN kan melde at filmen satte koronarekord da den hadde premiere på amerikanske kinoer i midten av juli.

Tidlig i juli ble det også kjent at Scarlett Johansson venter sitt andre barn. Det er med forloveden Colin Jost, kjent fra Saturday Night Live. Fra før av har hun datteren Rose med eksmannen Romain Dauriac.

Les også: Slik kler kjendisene seg i sommer

Siste saker

Mest lest nå
Les mer