Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Ruby Rose er rålekker for Ralph Lauren

Skjermbilde 2016-01-06 kl. 19.34.44

(Via Instagram)

Da Ruby Rose entret Litchfield-fengselet i serien «Orange Is The New Black», vakte det begeistring hos verdens befolkning som bare hadde sett for seg Netflix og chill.

Alle bakgrunnsbilder ble plutselig endret på telefoner og Instagram vokste over av bilder fra denne skjønnheten som jo var nødt til å komme fra en annen planet. Dette har tydeligvis Ralph Lauren benyttet seg av og hentet inn Rose som ansikt utad i vårkampanjen for deres underlinje «Denim & Supply». I tillegg til bilder vil det være en reklamefilm som i fire deler vil bli delt på Instagramkontoen @DenimandSupplyRL, noe Rose mener er helt supert.

– Jeg elsker det faktum at de bruker Instagram til disse minifilmene, for selv får jeg absolutt masse av min stilinspirasjon fra sosiale medier og da særlig Instagram, sier hun i et intervju med People og legger til hvordan folk ikke klarer å konsentrere seg så lenge om én ting om dagen.

Sammen med den tatoverte fengselsfuglen finner vi blant annet Hailey Baldwin og de to modellene skal ifølge Rose selv ha endt opp med å lekesloss og spraye graffiti på hverandre.

– Det var bare 10 minutter igjen av shooten og jeg tenkte at en jo ikke kan gi meg to bokser spraymaling i hånda og ikke forvente at jeg skulle spraye på Hailey, mener Rose i intervjuet.

Bortsett fra en denimjakke som nå er undertegnet av Baldwin er dette en kolleksjon Ruby Rose føler passer henne perfekt. Med en stil hun selv beskriver som androgyn, chic og rockete dro drømmejenta til omtrent alle hjem fra shooten med mange nye favoritter.

Skjermbilde 2016-01-06 kl. 18.53.45

Skjermbilde 2016-01-06 kl. 18.54.54

Les også: Ralph Lauren trekker seg som CEO

Siste saker

Mest lest nå
Les mer